Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Charlotte Perrelli hyllar bonusdottern Izabella – visar ovanliga bilden

11 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
charlotte-perrelli-relation-izabelle-
Charlotte Perrelli har fyra söner och en bonusdotter.
”Det är en sådan tur att jag har dig bland alla killar i vår familj!”, hyllar Mello-artisten sin makes dotter på födelsedagen nu!
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Tillsammans med maken Anders Jensen, 44, har schlagerdrottningen Charlotte Perrelli de två sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3. Charlotte Perrellis söner Angelo, 18, och Alessio, 16, har hon tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, 53. Även nuvarande maken Anders har barn från sin tidigare relation med Suzanne Sjögren, 47, – dottern Izabella. Så tillsammans är familjen Perrelli-Jensen en bonusfamilj om hela sju personer!

Anders och Charlotte gifte sig sensommaren 2015, här ser vi paret på premiären av nya James Bond i höstas.

Charlotte Perrellis fina ord om bonusdottern

Under helgen som var fyllde Charlotte Perrellis bonusdotter Izabella 14 år, något som firades med pompa och ståt på plats i Åre där familjen har semesterhus.

Annons

”Idag firar vi denna donna som fyller hela 14 år! Det gör vi med en Spadag! Stort grattis till världens finaste tjej! Sådan tur att jag har dig bland alla killar i familjen Izabella Jensen”, hurrar bonusmamma Perrelli på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av en bild på Izabella i poolen på hotel Copperhill Mountain Lodge.

Pappa Anders Jensen vill ju inte vara sämre, och även han delar med sig av gratulationer till sin dotter Izabella på sociala medier. ”14 år idag!! Stort grattis på födelsedagen pappas flicka”, grattar han.

Så är Charlotte Perrelli och Izabellas relation

Anders Jensen och Suzanne Sjögrens dotter Izabella pendlar och lever varannan vecka-liv delvis i Djursholm i Stockholm och Nykvarn strax utanför Södertälje där mamma Suzanne bor tillsammans med fästmannen och elithopparen Pontus Westergren, 44.

Annons

– Jag vet att Charlotte och Izabella har en jättefin relation. Och jag älskar att när hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné.

– Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen. Hon får det bästa av två världar, har Suzanne Sjögren tidigare berättar för Hänt.se.

”Den snällaste och mest ödmjuka person jag vet”

Såklart ville även mamma Suzanne Sjögren vara med och gratta sin dotter på sociala medier på bemärkelsedagen.

”Idag blir hon 14 år. Mitt hjärta. Som är den snällaste och mest ödmjuka person jag vet. Som bryr sig om andra och inte är rädd för att stå upp för de som är i underläge. Jag är så stolt över dig gumman. För den du är. För den du har blivit. Vi vill nog alla tro att vi har en del det: Anders Jensen, Charlotte Perrelli och Pontus Westergren, men frågan är om du inte föddes perfekt. Love you”, skrev stolta mamma Suzanna Sjögren på sina sociala medier.

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons