Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Charlotte Perrelli ryter ifrån efter kommentar om sitt utseende

21 mar, 2022 
AvJessica Rådne
Fotograftt
charlotte perrelli
Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli är van att bli synad i sömmarna. Nu ryter hon ifrån efter en elaksinnad kommentar kring sitt utseende.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli, 47, började sin karriär som sångare i dansbandet Wizex. Efter att hon ställt upp som soloakt, och kammat hem vinsten, i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest 1999, stod det klart att Charlotte var en stjärna att räkna med på musikhimmeln. Idag är hon älskad som artist men även influencer, med imponerande följarskaror på blogg och Instagram.

Det är i kommentarsfältet intill ett nytt Instagram-inlägg som Charlotte nu ryter ifrån. Detta sedan en elaksinnad kommentar riktats mot henne.

Charlotte Perrelli postar ”trött” selfie

Instagram-inlägget i fråga postade Charlotte under den gångna helgen. Det innehåller ett bildspel med en selfie, och bilder från ett barnkalas som Charlotte anordnat åt sin filippinska aupair Mary Janes dotter Amarah som fyller 5 år.

Annons

”Jag står ’vakt’…. Livrädd att något barn ska försvinna eller pinna iväg från barnkalaset för Amarah. Princesskalas på Leos lekland!!”, skriver Charlotte i bildtexten.

Bilderna visar en glad lilltjej som sitter i en prinsesstron i ett rosa prinsessdekorerat rum, och ett långbord med kalasfirande barn. Charlotte har fått flertalet kommentarer intill sitt inlägg, varav en är särskilt stötande.

Stöttas av fansen – efter svar på tal

”Oj vad har hänt med dig, blivit några kilo för mycket?”, frågar en följare Charlotte Perrelli.

Sångerskan är inte sen på att ge svar på tal.

”Nej, bara lite trött”, skriver hon tillbaka. Charlottes kommentar får snabbt stöd från andra fans.

kommentarsfältet
Skärmdump från Charlotte Perrellis kommentarsfält på Instagram.

”Men söte Göte vilken otrevlig o omotiverad kommentar?! Jag hoppas det är ett internskämt mellan er som jag inte förstår – annars har Anonyma Träsktroll en stol ledig för dig…”, skriver ett fan som svar till den följare som kommenterat Charlottes utseende.

Annons

”Jag tycker du ser bra ut”, svarar en annan.

Orden om tidigare utseendekommentarer

Charlotte har tidigare påtalat de många utseendekommentarer som hon fått utstå genom åren, och hur hon själv ser på att prata så om andra.

– Jag skulle aldrig gå till attack på en annan människa. För mig är det såhär att du gör din grej, jag gör min grej. Här är jag och där är du. Jag skulle aldrig skriva ”gud vad du är ful” eller ”gud vad du har fula kläder”. Det finns liksom inte, sa Charlotte Perrelli när hon gästade Agneta Sjödins podcast Så in i själen 2021.

– Folk behöver inte hylla mig till skyarna, men var bara tyst om du inte gillar det. Försök inte kasta skit eller få mig att må dåligt, för jag är inte intresserad av det.

Källa: Hänt

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons