Charlotte Perrelli

Mattias Hansson/TT/Instagram

Charlotte Perrelli, 45, är en av Sveriges mest folkkära – och flitigast anlitade – artister. Men i kulisserna har hon haft det tufft privat. Tillsammans med maken Anders Jensen har hon fått två söner, men varken graviditeterna eller tiden emellan det har varit lätta.

2013 föddes sonen Adrian och lyckan var fullkomlig. Drömmen om att få ett till barn väcktes snabbt, men paret drabbades av hela tio missfall innan de blev gravida med sonen Alvin som föddes för 1,5 år sedan. Under den graviditeten gick Charlotte på en alternativ hormonbehandling för att öka chanserna att inte drabbas av missfall igen. Men några veckor före den beräknade förlossningen drabbades hon av vasa previa, vilket innebar att blödningar kunde uppstå och riskera både hennes och barnets liv.

Sista veckorna var hon inlagd på sjukhus och kunde till slut föda Alvin.

Chrlotte Perrelli och Anders Jensen september 2018

Charlotte och maken Anders bara några månader innan sonen Alvin föddes.

Tuffa graviditeten

Men graviditeterna och missfallen har tagit hårt på Charlotte. Förutom smärtor har hon sedan senaste förlossningen kämpat med att få tillbaka sin forna kropp och styrka, något hon flera gånger skrivit om.

”Ni som följer mig vet att det varit tufft och en kamp efter sista graviditeten då jag åt så mycket kortison under 8 mån av graviditeten”, skrev hon senast för några dagar sedan.

Häromveckan bröt Charlotte tystnaden om hur hon förändrat sitt liv, detta efter att ha fått frågor från följarna om hur hon tränar. Artisten berättade då att hon utför varierad träning, allt från styrketräning, dans och löpning. Men framför allt har hon ökat sina träningstimmar inom padel, något hon spelar minst en gång om dagen och tar lektioner i.

Charlotte Perrellis ord om kroppsförvandlingen

”Äntligen börjar det ‘släppa’ taget och kroppen börjar återställa sig till hur den ska se ut”, skrev Charlotte då på sin blogg-

Förutom ett vardagsliv i rörelse har Charlotte Perrelli ändrat sin kost, hon har uteslutit socker och kolhydrater.

Nu visar hon upp den stora förvandlingen med en bild på sig själv från helgen. Då besökte hon ett dop och uppträdde, och det är ofrånkomligt att se att den stora livsförändringen påverkat hennes kropp.

Även Charlottes följare jublar åt Charlotte och hyllar en för den skönhet hon utstrålar!

”Oj vad fina… och vad smal du blivit Charlotte”, skriver en person.

”Du blir mer och mer lik din fina mamma”, tycker en annan följare.

”Wow! Så fin outfit och snygg frisyr!”, skriver en tredje.

Läs mer:

Charlotte Perrelli: "Det är bra för mig att träna på att ta det lugnt"

Charlotte Perrelli om tuffa gravidkampen: "Orkar inte mer"

11 kändisar som haft svårt att få barn – här är deras egna ord

Mer läsning

Femina