Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Charlotte Perrellis beslut i barnfrågan: ”Folk tror att jag är mormor”

11 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
perrelli charlotte om varför hon inte skaffar ännu ett barn - fast att hon vill
Trots att hon egentligen skulle vilja ha ett femte barn backar nu Charlotte Perrelli och väljer att låta bli.
Här är hennes egna ord om beslutet!
Annons
TV: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
TV: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Bara härom veckan framkom att schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, hade tankar om att ge liv åt ett femte barn. Redan nu har hon de fyra sönerna Angelo, 17, Alessio, 16, Adrian, 8, och lille Alvin, 3, och bonusdottern Izabella, 13.

Annons

”Det är så mysigt med dessa små barn som förgyller mitt liv. Hade graviditet fyra varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till... Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt”, skrev hon på sin blogg nyligen.

Därför skaffar inte Perrelli ännu ett barn

Under pandemin har Charlotte Perrelli fått tillbringa extra mycket tid med barnen, som alla är i olika åldrar, och det utökade umgänget är något som hon uppskattat såhär i coronatider. I en ny intervju med Expressen utvecklar hon sina tankar om varför hon landat i att inte aktivt försöka att bli gravid igen.

När Charlotte Perrelli inte showar loss på scen lever hon lyckliga familjelivet tillsammans med maken Anders Jensen, 44, och hennes fyra söner & bonusdottern.

”Folk skulle kunna tro att jag är mormor”

– Hade jag varit yngre hade jag haft minst ett barn till, men jag tycker inte att det känns riktigt rätt. Det säger jag inte mot de som väljer att skaffa barn när de är 50, det är fine för de som gör det. Men jag känner att jag kanske börjar bli för gammal. Om barnet är tio år och jag är 60, då kanske folk tror att jag är mormor. Och det är kanske inte så konstigt, för min äldsta skulle kunna skaffa barn i morgon.

Annons

– Det är där vi landar när vi diskuterar. Det kan också vara så att vi diskuterar ”Åh, det skulle vara så mysigt”, men vi landar där att ”nej, fan, är det riktigt rätt? Vem tänker vi på nu?” Jag tror att vi får försöka att gilla läget, säger hon samtidigt som hon skrattar.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons