Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Charlotte Perrellis bilder från lyxresan med maken Anders Jensen

20 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Fotograftt
Charlotte Perrelli.
Lyxkrog, privatflyg och shoppingtur.
Ja, Charlotte Perrelli höll inte tillbaka när hon och maken Anders Jensen var på semester i Italien.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Sångfågeln Charlotte Perrelli har varit på en riktig lyxresa i Italien tillsammans med maken Anders Jensen, något som hon glatt delat med sig av på sociala medier och i sin blogg.

Semestern tycks ha börjat i Florence, och nu delar Charlotte Perrelli bilder på sin blogg där hon kliver ut från ett privatflygplan.

”Första gången i Florence….. hur vackert?!! Så mycket jag vill se och uppleva! Museum, vackra byggnader, kultur, god mat och lite shopping på det”, skriver hon.

Gick på lyxkrog

Efter en dag fylld av shopping anslöt Anders Jensen till sist och resten av Italientrippen tycks ha bestått av en hel del god mat.

”Tjoho! Ikväll har även Anders anslutit till Italien och vi är fulltaliga! Dags för middag”, skriver Charlotte Perrelli och lägger upp en rad bilder på sig själv och maken.

Annons

Det äkta paret var också på restaurangen Gucci Osteria da Massimo Bottura, som har en stjärna i Guide Michelin.

När helgen var slut var det också dags för semestern att ta slut.

”Florens!!! We Will be back… otroligt så vackert… Vilken ljuvlig stad”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram avslutningsvis och delar med sig av några bilder från staden.

Fina orden till sonen

Under tiden som mamma Charlotte Perrelli var i Italien fyllde sonen Alessio år, något som hon uppmärksammade på sociala medier.

”Älskling!!!!! 16 år Helt otroligt! Min fina Alessio. Din resa går inte att klä i ord. Jag är så stolt över dig!!! Alltid glad, smart, genuin och så stark. Du har alltid gått din egen väg och jag kommer alltid respektera dig för det och gå ett steg bakom. Alla som fått en glimt av dig blir berörd. Du är Sann. Jag älskar dig!”, skriver hon och lägger till en massa bilder från åren som gått.

Alessio Perrelli fick Charlotte tillsammans med exmaken Nicola Perrelli. Från det förhållandet fick hon också äldsta grabben Angelo.

Charlotte Perrlli och Anders Jensen har två barn ihop: Adrian och Alvin.

Annons