Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Charlotte Perrellis känslor över att äldsta sönerna nu är vuxna

13 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Charlotte Perrellis känslor över att äldsta sönerna nu är vuxna
Äldsta sönerna Angelo och Alessio har flyttat hemifrån.
Och i samma veva som de firar sommarlov gör Charlotte Perrelli klart att killarna nu är vuxna.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Tillsammans med maken Anders Jensen, 44, har schlagerdrottningen Charlotte Perrelli de två sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3. Men utöver dessa två små gossar så har Charlotte Perrellis även sönerna Angelo, 18, och Alessio, 16, tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, 53. Och det tar inte slut där, för under samma tak i villan på Djursholm bor även nuvarande maken Anders Jensens dotter Izabella, 14, varannan vecka. Izabella fick han under sin relation journalisten Suzanne Sjögren, 47.

Så tillsammans är familjen Perrelli-Jensen en bonusfamilj om hela sju personer!

Därför har sönerna flyttat hemifrån

Trots att familjen är stor ekar det ändå tomt i villan. För äldsta sönerna Angelo och Alessio går numera på internatskola – och har därmed flyttat hemifrån.

Annons

– Det är deras val. Det är det roligaste de gjort i hela sitt liv. De är så nöjda och har planer för livet. Angelo tar körkort nu och håller på att starta eget företag, berättade Charlotte Perrelli i en intervju med Amelia nyligen.

I samma veva slog hon fast att hennes barn också kommer att skaffa sina egna familjer i sinom tid, men hon gjorde även klart att hon hoppas det tar ett par år.

– Jag tycker det är härligt att jag har två små barn hemma och får uppleva det en sväng till, annars hade jag känt mer vemod. I stället får jag beundra de stora på avstånd. Man kan inte hindra barnens resa för att man själv vill ha dem nära, säger hon till Amelia.

Charlotte Perrelli om att sönerna nu är vuxna

Det är inte sällan som Charlotte Perrelli delar med sig av bilder på sina yngsta söner Adrian och Alvin på sina sociala medier. Eftersom äldsta sönerna sällan är hemma i villan blir bilderna desto färre på dom. Men nu i dagarna valde schlagerstjärnan att visa upp killarna i samband med att de börjat fira sitt sommarlov.

”Mina älskade små pojkar…. Nu två vuxna killar. Skolavslutning och så mycket känslor. Stolt mamma. Som jag älskar er Angelo och Alessio”, myser hon nu på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på sönerna som nu växt om mamma Perrelli rejält.

Foto: TT/Instagram

Sommar i P1: Här är sommarpratarna du inte vill missa 2022Brand logo
Sommar i P1: Här är sommarpratarna du inte vill missa 2022
Annons