charlotte-perrelli-pausar-karriären-
Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen
1:05

Efter reklamen: Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen

(1:05)

Slå på ljud

Nu gör allas vår schlagerstjärna Charlotte Perrelli, 47, klart att hon tar ett steg tillbaka vad gäller jobb och karriär. Nu är det maken Anders Jensens, 44, tur.

bloggen berättar Charlotte Perrelli närmare om beslutet:

”När Anders och jag träffades för tio år sedan var jag mitt uppe i min karriär. Extremt busy och tyckte inte riktigt jag hade tid med kärlek. Jag skulle precis släppa min andra träningsbok, göra Mello med The Girl och ett helt album. Släppa en hel kollektion med parfymer och krämer ….. det var mycket promotion och fulltecknad kalender, varje dag!”, berättar Charlotte Perrelli nu, och hon fortsätter:

”Första åren tillsammans jobbade jag otroligt mycket och hårt som jag alltid gjort. Anders reste med mig överallt. Långa turnéer.”

Charlotte Perrellis nya frisyr – visar upp längderna under resan i NY

”Nu är det min tur att backa honom”

Charlotte Perrelli fortsätter förklara om sin uppoffring som hon gjort för maken och familjen, som nu innebär att hon kommer att jobba desto mindre.

”Nu jobbar Anders extremt mycket. Det är hans tid! Nu är det min tid att backa honom. Jag tar ett steg tillbaka (ska inte sluta jobba) men låter han jobba mer, jag tar större ansvar för familjen, reser ibland med honom på viktiga jobb….. som idag. Idag åker vi till New York.”

Charlotte Perrellis familjeliv

Hon är tydlig med att hon inte kommer att sluta arbeta helt, men att hon nu kommer tillbringa mer tid åt hemmet i Djursholm och barnen. Och att hon kommer stötta maken mer. Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har de två sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3, tillsammans. Charlotte Perrellis söner Angelo, 18, och Alessio, 16, har hon tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, 53. Även nuvarande maken Anders har barn från sin tidigare relation med Suzanne Sjögren, 47, – dottern Izabella.

Därför gifter Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen om sig

Vad gäller parets första möte har Charlotte Perrelli tidigare öppnat upp i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland där hon gör klar att det var Anders Jensen som tog kontakt med henne på Facebook.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, säger hon i dokumentären.

Anders och Charlotte gifte sig sensommaren 2015, här ser vi paret på premiären av nya James Bond i höstas.

Foto: TT

Mest läst