Charlotte Perrellis son ALvin

Den 2 november rådde det äntligen bebislycka för den folkkära artisten och schlagerstjärnan Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 41. Efter en graviditet som var allt annat än okomplicerad var föräldrarna överlyckliga över den nya familjemedlemmen.

Bebisen förlöstes med kejsarsnitt efter att Charlotte Perrelli drabbats av den livshotande komplikationen Vasa Previs, och efter några dagar på sjukhus fick de komma hem. I villan i Danderyd väntade alla storasyskon – gemensamma sonen Adrian, 5, Charlottes söner Angelo, 14, och Alessio, 12, samt Anders Jensens dotter Izabelle, 11.

Under hela november månad har Charlotte och Anders funderat fram och tillbaka vad deras nyfödde son ska få för namn. Och nu har de enats. På Instagram avslöjar Charlotte Perrelli namnvalet.

”Säg hej till vårt lilla hjärtegryn Alvin Loui Perrelli Jensen”, skriver Charlotte Perrelli följt av hashtagen #äntligenbestämtoss.

Ville ha ett ”A-barn”

Charlotte Perrelli började tidigt tänka på vilket namn hennes son skulle få. Redan i somras när lille Alvin låg i magen skrev hon om sina namnplaner på sin blogg.

”My god det är så svårt med namn…. namnet säger ganska mycket och det finns många parametrar att ta hänsyn till..”, skrev hon då.

Men en sak var hon säker på. Det skulle bli ett namn på A, eftersom alla killar i familjen har namn som börjar på den bokstaven; Anders, Angelo, Alessio och Adrian.

”Det blir ett A-barn till”, konstaterade Charlotte.

Favoriterna i augusti, när Charlotte Perrelli skrev blogginlägget, var då Aston, Alexander och Alvin. Och det sistnämnda var det som slutligen vann.

Läs mer:

Charlotte Perrelli: Så mycket pengar fick jag för ”Så mycket bättre”

Charlotte Perrelli i exklusiv intervju: ”Bra för mig att ta det lugnt”

Charlotte Perrelli väntar sitt fjärde barn

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, Instagram