Chrissy Teigen och John Legend väntar sitt tredje barn.

I mitten av augusti gick modellen Chrissy Teigen, 34, och artisten John Legend, 42, ut med att de väntar sitt tredje barn. Avslöjandet kom i John Legends nya musikvideo Wild. I filmens sista scen visar Chrissy Teigen nämligen upp sin växande mage, samtidigt som John håller om den.

Nyheten togs emot med öppna armar och sedan avslöjandet har miljontals fans gratulerat paret på sociala medier.

I tidigare intervjuer har Chrissy berättat att både hon och John länge längtat efter ett tredje barn – men att graviditeten, trots det, kom som en chock för dem båda. Paret var nämligen inte säkra på att de kunde bli gravida på naturlig väg, då både dottern Luna och sonen Miles kom till med hjälp av IVF.

Tagit graviditetstest varje månad

I juni i år tog Chrissy ut sina bröstimplantat, och när ett fan på Twitter frågade om hon var gravid när hon genomgick operationen valde supermodellen att berätta hur det låg till. Chrissy förklarade att hon enligt rutin tog ett graviditetstest innan ingreppet, men att det visade negativt.

Ett par veckor senare gjorde Chrissy ett nytt test hemma, och det med ett helt annat resultat.

”I flera år har jag tagit graviditetstester nästan varje månad och önskat att de ska visa positivt en dag. Alltid bara önsketänkande. Det har aldrig varit positivt förut”, skrev hon på Twitter.

Det första testet hade alltså visat fel resultat – paret var gravida, och Chrissy beskriver hur chockkänslorna varvades med lyckorus.

”Jag trodde inte det var möjligt för mig att bli gravid på egen hand”, skrev hon, följt av:

”Det som så många säger kanske stämmer ändå. När du ger upp och slutar försöka kommer livet att överraska dig”.

Chrissy och John har ännu inte gått ut med när bebisen är beräknad att komma.

LÄS MER:

Se John Legend och Chrissy Teigens lyxvilla i Hollywood OCH takvåning i New York

Chrissy Teigen om sin förlossningsdepression: “Jag trodde inte att det kunde hända mig”

Mest läst