Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Christina Applegates nya bilder med dottern Sadie

17 jan, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Christina Applegate
För första gången sedan 2019 fick Christina Applegate gå på röda mattan.
Och det gjorde hon tillsammans med dottern Sadie Grace LeNoble.
Annons

I helgen var Christina Applegate, 51, på Critics choice awards i Los Angeles, Kalifornien. Där var hon nominerad i kategorin Bästa kvinnliga skådespelare i en komediserie för hennes insats i Dead to me.

5 saker du vill veta om Christina ApplegateBrand logo
5 saker du vill veta om Christina Applegate

Förutom att det så klart fanns lite nerver inför att hålla ett eventuellt tacktal fanns det annat huvudbry för Kelly Bundy-skådespelare.

“På söndag kommer jag att gå på min första gala sedan 2019. Och det blir den första sen jag fick MS. NERVÖS!”, skriver hon och tackar Critics choice för att hon blev inbjudan.

Tuffa tiden efter diagnosen

I augusti förra året berättade Applegate att hon fått diagnosen multipel skleros, MS.

”Hej, kompisar. För några månader sedan blev jag diagnostiserad med MS. Det har varit en märklig resa. Men jag har blivit så stöttad av folk som jag känner och som också har den här sjukdomen. Det har varit en jobbig väg. Men som vi alla vet, vägen fortsätter. Så länge ingen skitstövel blockerar den”, skrev hon på Twitter då.

Annons

Till New York Times berättade hon senare att hon gått upp 18 kilo till följd av diagnosen och att hon dessutom inte kan ta sig fram utan käpp. Inspelningarna av Dead to me pausades, och i intervjun pratade hon också om beslutet att återuppta inspelningen av serien.

– Jag hade en skyldighet att göra det. Det kändes som att universum försökte säga ”vi kan sätta punkt genom att klippa ihop några avsnitt, vi behöver inte avsluta det”. Men jag sade, ”nej, det här ska vi ska göra, men på mina villkor”, säger hon i intervjun.

Roliga detaljen med dotterns kavaj – tillhörde Stone temple pilots-sångaren

Något pris på galan blev det inte för Christina Applegate, men hon hade annat att glädjas åt. Hennes 11-åriga dotter Sadie Grace LeNoble, som hon har tillsammans med maken Martyn LeNoble, hängde nämligen med på festligheterna.

På Twitter delar skådespelaren en bild på sig själv och dottern, och berättar en rolig detalj om klädvalet.

“Lite rolig fakta: kostymen som mitt barn hade på sig var Scott Weilands kostym från ett av hans albumomslag. Scott gav den till min make, Martyn, för länge sedan under det härliga 90-talet”, skriver hon och fortsätter:

“Vi var ett bra par i går kväll. Hon har skadat sin fot nu i veckan, det är därför hon har stöveln. Och jag... MS”, skriver hon som förklaring till dotterns ompysslade ben och sin käpp.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons