Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Christina Schollin om dolda ögonsjukdomen – efter missen med Hans

29 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Schollins ögonfel – har en gul fläck.
Nu berättar Christina Schollin att hennes dolda handikapp troligtvis var orsaken bakom den omtalade nakenvideo på Hans Wahlgren som hon råkade publicera på Instagram.
Annons
Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med StrömstedtsBrand logo
Christina Schollin och Hans Wahlgren gästar Tillsammans med Strömstedts

Nu berättar Christina Schollin att hon länge, i flera år, haft problem med sina ögon, något hon sökt hjälp för. Dessvärre visade det sig att Christina Schollin inte kunde genomgå en ögonoperation då den gula fläcken i hennes ena öga visade på förändringar.

– Jag känner mig inte som 83 år, men mina ögon säger ifrån, säger hon i en video för Memira samtidigt som hon berättar att hon fått göra en noggrann synundersökning där läkarna slog fast att Schollin inte kunde göra det önskade ögoningreppet.

– Men de konstaterade även att jag hade problem med gula fläcken i vänster öga och det hade jag inte en aning om.

Schollin om dolda handikappet bakom missen med maken

I samma klipp gör Christina Schollin även klart att hon tror sig misstänka att det var den gula fläckens fel att hon härom året råkade publicera en nakenvideo på sin make Hans Wahlgren på Instagram under sin semester. Och nu förklarar hon vad som egentligen låg bakom händelsen.

Annons

– Hade det inte varit för det där med synen hade det där i Spanien kanske aldrig hänt. Men jag hade ju glömt mina glasögon.

Christina Schollin och nakenchocken med Hans

För två år sedan var kändisparet i Spanien i Nerja dit de så ofta åker för att koppla av och njuta i solen. Just en dag passade de på att njuta lite på stranden, och Schollin ville såklart visa upp den mysiga stunden för sina följare på sociala medier. Men när hon svepte med mobilkameran runt de vackra vyerna över havet, fastnade även maken Wahlgren på linsen. Och strax senare visade det sig att Schollin råkat filma mer än vad det var tänkt. Nakenchocken var ett faktum och Wahlgrens blottade kön var plötsligt ett med the world wide web. När följare och vänner upptäckte detta – plockade Schollin ner filmen illa kvickt. Men skandalen var ett faktum.

– Jag trodde jag hade beskurit, så att det inte skulle bli en chock, fick Christina Schollin förklara sig för Expressen efter nakenchocken.

Annons