Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Christopher Wollter och Julia Dufvenius dotter Tilde har vuxit upp

04 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/TV4
Julia Dufvenius-barn-
Skådisparet om Julia Dufvenius och Chripstopher Wollter har kilat stadigt i sjutton år. Tillsammans har de två barn.
Här är dottern Tilde idag!
Annons
Julia Dufvenius och Christopher Wollter gästar Tillsammans med StrömstedtsBrand logo
Julia Dufvenius och Christopher Wollter gästar Tillsammans med Strömstedts

Skådespelarparet Julia Dufvenius, 46, känd från bland annat i serierna Heder och Fartblinda, och Christopher Wollter, 50, som vi sett Netflix-serien Störst av allt, har varit ett par sedan 2005. Observanta tv-tittare har kanske lagt märke till att de äkta makarna även spelar gifta i Heder, en serie som för övrigt skapades på initiativ av Julia själv och vännerna Alexandra Rapaport och Anja Lundqvist.

– Det var inte mitt förslag utan Alexandras och Anjas. Jag hade ingen talan i den frågan, vilket jag inte heller ville ha, har Julia Dufvenius tidigare berättat i Allas.

Annons

Julia Dufvenius om kärleken till Christopher Wollter

Tillsammans har Julia Dufvenius och Christopher Wollter barnen Tilde, 22, och Vide Wollter, 15, tillsammans. De gick på scenskolan i Göteborg samtidigt men träffades på en fest i Stockholm ett par år senare, och blev snabbt ett par.

– Det var då det sa klick. Vi blev helt enkelt jätteförälskade. Ja, sen den dagen är vi ihop. Han flyttade in hos mig i Göteborg, har Julia Dufvenius sagt i en intervju med tidningen Mama.

Ända sedan barnsben fick Tilde hänga med sina skådespelare till föräldrar på röda mattan-premiärer. Här tillsammans med mamma och Alexandra Rapaport under Camilla Läckbergs boklansering för Olycksfågeln på Café Opera i Stockholm 2006.

Julia Dufvenius ord om dottern Tilda

Äldsta dottern Tilde Wollter är fortfarande skriven på föräldrarnas adress i Stockholm, men härom året gjorde Julia Dufvenius och Christopher Wollter klart att 22-åringen sällan håller sig hemma.

Annons

– Vår dotter har en pojkvän och är inte alltid hemma i vissa perioder. Från början tyckte jag att det var läskigt i kontrollförlust. ”Var är du nu någonstans och hur mår du?”, och inte ha den där dagliga kontakten, berättade Julia Dufvenius i tv-programmet Tillsammans med Strömstedts förra året. Hon fortsatte:

Familjefotot visades upp i tv-programmet Tillsammans med Strömstedts.

”Det kommer göra lite ont”

– Men jag tycker det är ganska bra att släppa så länge vi har en bra relation, och hon väljer att ringa och så. Men hon har ju inte flyttat hemifrån så det är inge abrupt än.

Annons

Christopher Wollter höll med och fyllde i med orden:

– Det kommer göra lite ont men det är som att man får det gradvis nu. Hon är borta mer och mer.

Foto: TT/Instagram

Annons