Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Cissi Forss avslöjar nyfödda dotterns namn

20 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT/INSTAGRAM
Cissi Forss avslöjar nyfödda dotterns namn
Cissi Forss har blivit mamma till två. Dottern Fredrika har fått en lillasyster, och nu berättar Cissi vad den lilla har fått för namn.
Annons
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte visste

I veckan fick vi veta att Cecilia ”Cissi” Forss, numera von der Esch, fått sitt andra barn. Cissi och maken Fredrik von der Esch fick en lite dotter, som Cissi stolt visade upp på Instagram.

”Nu är hon här – vår andra dotter och Fredrikas lillasyster! På bilderna knappt tre dagar gammal men idag redan en vecka! Så älskad, så självklar och helt oemotståndlig!” skrev Cissi i inlägget på Instagram.

Det heter Cissi och Fredriks andra dotter

Sedan tidigare är Cissi och Fredrik föräldrar åt dottern Fredrika, och i ett nytt inlägg berättar den nyblivna tvåbarnsmamman vad Fredrikas lillasyster fått för namn.

”Tack för alla snälla ord! Jag blir så glad och varm i hjärtat, som förövrigt håller på att explodera av kärlek pga. den här lilla tösen – Theodora”, skriver Cissi i samma veva som hon tackar för alla fina ord efter lilla dottern Theodoras födsel.

Cissis bröllopslycka med Fredrik

Att bli mamma åt ett liv till är inte det enda stora som Cissi gått igenom i år. I oktober avslöjade hon att hon och Fredrik gått och gift sig – och Cissi bytte till sin makes efternamn.

Annons

Cissi Forss har skrivit barnboken Fislandet

Cissi är en folklig skådespelare, och vi känner framför allt igen henne som ICA-Cindy i ICAs reklamfilmer. Förutom att skådespela har hon också gett ut två stycken barnböcker, Fislandet och Paketlandet. Idén till den första boken Fislandet grundar sig i tabun kring ämnet.

– Kanske finns tabut just på grund av den skam som fisar för med sig. Min bok lyfter i alla fall den problematiken. Jag märkte också att det fanns en stor källa till humor i hela fis-problematiken, vilket gjorde det ännu roligare, sa hon i en intervju med SVT.

LÄS MER:

Annons