Peg Parneviks ärliga ord om relationen med svärmor Kristin Kaspersen

Peg Parnevik och Filip Lamprecht Kaspersen har varit ett par i flera år, men har känt varandra i princip hela livet. Deras familjer har hängt ihop länge, och Peg och Filip lekte med varandra som barn. Filip är Kristin Kaspersens äldsta son, och när Peg Parnevik gästar NRJ Morgon får hon svara på frågan om hur Kristin är som svärmor.

Peg Parnevik om relationen med Kristin Kaspersen

– Jag och min kille Filip har ju känt varandra sen vi var små, så jag har ju växt upp med Kristin och hela familjen. Hon är som en extramamma. Det blev liksom inte konstigt, det är så skönt att man har en familj som man växt upp med, som man känt hela livet, och sen blir de ens svärföräldrar, säger Peg Parnevik. Hon fortsätter:

– Hon är superhärlig, och varm. Eller kanske inte en extramamma, mer som en extrafaster.

Någon undrar om Kristin Kaspersen brukar lägga sig i hur det ser ut hemma hos Peg och Filip, och Peg förklarar att så är inte fallet – men slår fast att det finns någon annan som gärna axlar den rollen.

– Nej, nej, nej det är min mamma! 100 procent min mamma.

Filip Lamprecht Kaspersens relation med Mia Parnevik

Filips relation med sin svärmor Mia Parnevik är god den med, även om Peg ibland tycker att Mia kan vara lite ”too much”.

– Han älskar ju min mamma men, hon är ju väldigt speciell. Hon ringer ju liksom hela tiden. Hon kan ringa Filip och skriva i gruppchatter ba: 'jag älskar er båda två så mycket', säger Peg och fortsätter:

– Det är fint men lite too much ibland. Hon ska Facetimea hela tiden och ba 'pussa på Filip, jag älskar dig'.

LÄS MER:

Kristin Kaspersens härliga hyllning – till sina rynkor

Kristin Kaspersen talar ut om okända kampen med sonen

Bianca Ingrossos insikt med Åsa Ingrossos dotter Lina Björling