Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Cissi Forss har gift sig med Fredrik von der Esch – byter namn

23 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt/instagram
Cissi Forss har gift sig!
Nu har Cissi Forss och kärleken Fredrik von der Esch, gått och knutit hymens band under största hemlighetmakeri. Stort grattis till familjen som snart även blir fyra!
Annons
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Cissi Forss som du kanske inte visste

För bara en månad sedan blev det känt att skådespelaren Cissi Forss och kärleken Fredrik von der Esch väntade sitt andra barn!

”En på magen, och en i magen!” skrev Cissi när hon för första gången visade upp sin gravidmage. I samma veva avslöjade hon att hon var i vecka 30, så den lilla kommer troligtvis i mitten av december.

Det var i februari 2019 som Cissi och Fredrik von der Esch bekräftade att parets första gemensamma barn Fredrika kommit till världen.

Plötsliga bröllopet med Fredrik von der Esch

Och nu har då paret hux flux gått och gift sig under största hemlighetsmakeri för allmänheten, en överraskning som den folkkära skådespelaren delade på sin Instagram:

”JAAA! För en vecka sen fick jag honom – mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma.”, skriver hon intill en bild där hon i vacker bröllopsskrud och gullig bebisbula ler som aldrig förr.

Annons

I kommentarsfältet väller såklart gratulationerna in från både vänner, och bekanta.

Cissi Forss är nu ett steg närmare kungafamiljen

Fredrik von der Esch är gudson till drottning Silvia, och Cissi Forss och Fredrik har varit ett par sedan 2012.

Vi känner främst igen Cissi som karaktären Cindy i ICA-reklamerna, men vi har också sett henne i filmer som I rymden finns inga känslor och Hur många lingon finns det i världen, och i tv-serien Black Widows.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Annons