Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Clara Hallencreutz Fares om utmaningarna i familjelivet med Fares

21 sep, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Med två små barn i hemmet kan det vara svårt att hinna med allt.
Det vet Clara Hallencreutz Fares som berättar om sitt liv.
Annons
5 fakta om Fares Fares och Clara HallencreutzBrand logo
5 fakta om Fares Fares och Clara Hallencreutz

I maj förra året fick Clara Hallencreutz Fares och maken Fares Fares sitt andra barn. Det blev en son som fick namnet Tino Hallencreutz Fares .

”Tino Hallencreutz Fares 20.05.2021. Din mamma är en snigel och du är en blixt, tack och lov fick superpappan dit oss i tid. 6 minuter efter att vi kom till sjukhuset så var du i mina armar och smälte mitt hjärta”, den nyblivna tvåbarnsmamma på Instagram då.

Snabba förlossningen

Ja, förlossningen fick fort! Sex minuter tog det hela.

– Jag ringde mina föräldrar och berättade att vi skulle komma över med Ziggy. Som tur är så känner min mamma mig väl och insåg att jag underdrev situationen. Hon kastade sig ut genom dörren och sprang mot oss för att möta Fares nere på gatan med Ziggy. Hade mamma inte sprungit och mött upp Fares, hade han inte hunnit hem och då hade jag fött hemma själv på badrumsgolvet, har Clara Hallencreutz Fares berättat för mama.

Annons

Ziggy är parets första barn, och han kom till världen i september 2019.

– Vidunderligt! Som en kolossal kärleksbomb. Det kändes som att hela rummet eller typ sjukhuset exploderade. Jag var chockad över att det inte faktiskt gjorde det, sa Clara om sitt första möte med Ziggy, i en intervju med mama.

Så får Clara Hallencreutz Fares ihop livspusslet

Under en frågestund på Instagram undrar en följare hur hon får ihop livet med sina två små barn.

”Ibland får jag ihop det och ibland får jag inte alls ihop det. Det går inte att vara på toppen på alla områden hela tiden. Om jag kör dejt night med min man kan jag inte natta mina ungar. Om jag är hemma med mina ungar på dagarna kan jag inte jobba. Om jag bara jobbar kan jag inte hänga med mina kompisar...”, skriver hon och fortsätter:

”Så jag antar att man varvar ner liksom. Men just nu i den åldern som minigrabbarna är i tar ju dom upp mest tid och det trivs jag med. Men ju äldre de blir desto mer tid finns det de andra områdena. Men helskotta vad man önskar att man kunde klona sig ibland/ständigt”.

Drottning Elizabeth II:s begravning – se bilderna härBrand logo
Drottning Elizabeth II:s begravning – se bilderna här

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons