Clara Hallencreutz och Fares Fares väntar sitt andra barn
Slå på ljud

Det var tidigare i år som Clara Hallencreutz och Fares Fares gick och gifte sig i smyg. I en intervju med Femina, i samband med att hon och Marie Serneholt lanserade sin podcast Lyckojägarna, berättade Clara för första gången om bröllopet.

– Vi gjorde ett litet smygbröllop för några månader sedan. Helt enkelt som research för podden, jag satte nivån för dopaminnivåerna där, sa hon då, och förklarade att de båda numera heter Hallencreutz Fares i efternamn.

Clara Hallencreutz Fares gravid med sitt andra barn

I september 2019 blev Clara och Fares föräldrar till sonen Ziggy.

– Vidunderligt! Som en kolossal kärleksbomb. Det kändes som att hela rummet eller typ sjukhuset exploderade. Jag var chockad över att det inte faktiskt gjorde det, sa Clara om sitt första möte med Ziggy, i en intervju med mama.

Och nu väntar familjen tillökning! På Instagram delar Clara med sig av den glada nyheten.

”Hej magen, jag är din storebror! Längtar efter att äntligen få träffa dig i maj, vem du än är”, skriver Clara nu i ett inlägg där hon delar bilder på henne, Fares och lilla Ziggy, där Ziggy har sitt huvud mot magen.

Bland kommentarerna möts paret av massor av gratulationer.

Belyser det känsliga i att prata om barn

I veckans avsnitt av Clara och Maries podcast Lyckojägarna pratar de om ämnet barn. Där berättar de sina egna upplevelser kring ämnet, och också belyser vilket känsligt ämne det är.

”Ett förbaskat känsligt ämne men som ofta behandlas väldigt slarvigt. Jag har så många coola brudar i min närhet där vissa har valt att bli mammor och försöker på olika sätt hitta sin roll i det, vissa krigar för att bli mammor mot alla odds och vissa har valt att inte bli förälder. Frågan om att vilja ha barn är så otroligt privat och känslig och trots det målar samhällets normer upp den som den enda vägen till lycka”, förklarar Clara själv om avsnittet.

LÄS MER:

Bröllop och frierier – kändisarna som sagt ”ja” på nyårsafton

Jennifer Aniston kritiseras efter detaljen i hemmet: “Det är så okänsligt”

Bianca Ingrosso i tårar efter nya Wahlgrens värld-avsnitten

Mest läst