CÉLINE DION VISAR UPP SINA TRE SÖNER
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla
1:04

Efter reklamen: Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

(1:04)

Slå på ljud

Härom dagen firade amerikanerna mors dag, och i samband med det delade den kanadensiska artisten Céline Dion, 54, med sig av en bild på henne tillsammans med sina tre söner: René-Charles, 21, och de elvaåriga tvillingbröderna Nelson och Eddy.

Céline Dion visar upp sina tre söner

”Under just denna mors dag så känner jag mig extra lycklig över att få tillbringa tid med mina barn. Jag tänker så på alla mödrar i Ukraina och runt om i världen som har förlorat sina barn. Jag tänker även på de mödrar som konstant måste oroa sig över att ge skydd till sina barn. Jag tänker också på alla mödrar som måste ge exakt all sin tid och sin kraft för att kunna ge sina barn det absolut nödvändigaste. Dessa mödrar är de allra modigaste”, skriver hon på sina sociala medier.

”Nu ber jag för att alla ska finna ro och trygghet i sina familjer”, avslutar hon och undertecknar med sitt namn.

Céline Dion om makens död

Sönernas pappa, och Céline Dions make tillika manager René Angélil gick tragiskt nog bort i januari 2016, efter en lång och tuff kamp mot halscancer. Han blev 73 år gammal.

– Att se någon kämpa så hårt för sitt liv, det har en väldigt stor inverkan på dig. Men här har man två val. Antingen tittar du på din man som är väldigt sjuk, och som du inte kan hjälpa och så låter du det hela ta kål på dig. Eller så tittar du på din man som är sjuk och du säger: ”Jag tar hand om dig. Jag förstår. Jag är här. Det kommer att bli bra”, berättade Céline Dion, enligt People, efter makens bortgång.

Céline Dions starka ord om psykisk hälsa: "Var snälla"

”Jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra”

Céline Dion och René Angélil gifte sig 1994 och hans död lämnade Céline Dion i en stor sorg. För en tid sedan hyllade hon sin döde make på sociala medier, hon delade en bild samtidigt som hon citerade ett par rader från sin låt Courage.

”Jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra. Jag tänker på dig minst hundra gånger. I ekot av min röst så hör jag dina ord precis som om du vore här. Jag saknar dig.”, skrev hon intill den svartvita bilden på René Angélil.

Celine Dion med sin make Rene Angelil och äldsta sonen Rene-Charles 2008.

Foto: TT/Instagram

Mest läst