5 saker du bör göra för din psykiska hälsa
1:35

Efter reklamen: 5 saker du bör göra för din psykiska hälsa

(1:35)

Slå på ljud

Det har varit en tuff period för världsstjärnan Céline Dion, sedan hon tvingats skjuta upp sin turné för att fokusera på sin egen hälsa. I ett meddelande på Instagram i mitten av januari förklarade Dion att hon hade hoppats må helt bra nu och kunna uppträda, men att hon måste följa läkarnas inrådan och fokusera på sin hälsa ett tag till.

5 galna Hollywood-händelser som man knappt tror är sanna

"Jag hade verkligen hoppats att jag skulle vara redo att köra nu, men jag antar att jag bara måste vara mer tålmodig och följa läkarnas råd. Det är mycket organiserande och förberedelser inför våra shower, så vi måste ta beslut idag som påverkar planerna två månader bort. Jag är så glad att jag är på väg att må helt bra igen, likväl som att vi alla är på väg ur pandemin, och jag längtar efter att stå på scen igen. Under tiden är jag väldigt rörd av alla uppmuntrande ord som alla skickar till mig på sociala medier. Jag känner er kärlek och ert stöd och det betyder allt för mig", skrev hon på Instagram, tillsammans med information om de inställda konserterna.

Céline Dions uppmaning till fansen

Nyligen delade artisten också ett starkt och viktigt budskap om vikten av mental hälsa, för att främja den kanadensiska kampanjen Bell let's talk som jobbar mot psykisk ohälsa, skriver Hello magazine.

Michael Jacksons yngsta son bytte namn – här är han i dag

"Det är så viktigt att hålla fokus på vår psykiska hälsa. Snälla var snälla mot er själva och andra. Kom ihåg att du inte är ensam. Hjälp finns där ute om du behöver det", skrev Céline Dion på sin Instagram story.

Mest läst