Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Då börjar ny säsong av Mandelmanns gård på TV4

15 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografEero Hannukainen/TT
Gustav och Marie Mandelmann
Bana väg för tv-duon Gustav och Marie Mandelmann!
Nu kommer TV4 med glädjebeskedet att paret och deras bondgård är tillbaka i rutan – och snabbare än man kan tro.
Här är allt du behöver veta om den nya säsongen av Mandelmanns gård.
Annons
5 Saker du inte visste om Gustav MandelmannBrand logo
5 Saker du inte visste om Gustav Mandelmann

Vilket glädjande besked efter ett tungt år – snart är Mandelmanns gård tillbaka i TV4, med paret Gustav och Marie Mandelmann i spetsen.

Tv-duon har visat upp sitt liv på gården Djupadal på Österlen i Skåne i flera år, och har varit populära hos tv-tittarna sedan starten. 2017 var de julvärdar i TV4 på julafton, och året därpå höll de två i ett gemensamt sommarprat i Sommar i P1. De har också vunnit pris på Kristallengalan, för sitt tv-program.

Då har nya säsongen av Mandelmanns gård premiär

Nu är paret Mandelmann alltså tillbaka med sin femte säsong av programmet – och kommer dyka upp i rutan snabbare än man hade kunnat tro,

Redan den 12 januari kommer det omtyckta tv-paret vara tillbaka i rutan på TV4, med en ny säsong av sitt program.

I åtta nya avsnitt får tittarna följa med i livet på Mandelmanns gård, i vad som är deras femte säsong av programmet på TV4 och TV4 Play.

Mandelmanns hund gick bort – visar upp ny valp

Tidigare under hösten gick parets fyrbenta familjemedlem, hunden Siri, bort, 15 år gammal. Siri var ett älskat inslag i programmet, och paret sörjde så klart sin trogna kamrat efter en så lång tid tillsammans.

Annons

”Vår älskade Siri❤️❤️❤️❤️❤️. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad❤️. 2005-2020”, skrev Marie Mandelmann på Instagram efter hundens bortgång.

En kort tid innan hade paret skaffat sig valpen Selma, som Marie också har visat upp på sociala medier.

Det händer i nya säsongen av Mandelmanns gård på TV4

Enligt pressmeddelandet från TV4 kommer lilla Selma synas en del i den kommande säsongen av Mandelmanns gård samtidigt som Gustav och Marie har fullt upp med sysslorna på gården.

”Den här gången ska en ny fyrbent kompis flytta in och växthuset rustas upp. Dessutom väntar midsommarfirande, skördefest och massor av spännande matlagning. Och så bjuder paret på tips och råd gällande självhushållning och vi får stifta bekantskap med gårdens nya kultingar”, står det i pressmeddelandet.

Läs mer:

Annons