Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dallas-skådespelarens nya kärlek – träffades på Zoom

28 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Patrick Duffy, känd för sin roll som Bobby Ewing i Dallas, har varit singel sen hustrun dog 2017.
Nu har han hittat kärleken på nytt – över internet.
– Vi satt inte i samma rum på nästan fyra månader men talade med varandra varenda dag, säger Patrick Duffy
Annons
5 klassiska 80-talsserier vi minnsBrand logo
5 klassiska 80-talsserier vi minns

Dallas-skådespelaren Patrick Duffy,72, har varit singel sedan hans fru Carlyn dig 2017, men nu verkar kärlekslyckan ha vänt för änklingen.

I en intervju med This morning, som Daily Mail tagit del av, berättar mannen bakom Bobby Ewing i den klassiska serien att han är kär igen, den här gången i Linda Purl, 66.

Patrick och Lina hittade varandra i en gruppchatt 2020, och började prata med varandra. På grund av den pågående pandemin kunde de två inte träffas, utan talade istället med varandra på Zoom och Facetime.

– Det är en covid-romans. Vi satt inte i samma rum på nästan fyra månader men talade med varandra varenda dag, säger Patrick Duffy i This Morning.

Känslorna växte sig allt starkare, och paret kunde inte låta bli att prata med varandra i två-tre timmar varje dag. Så såg det ut i 2,5 månad – tills Patrick tog nästa steg.

Annons

– En gång när vi skulle avsluta mötet sade Patrick ”Ses i morgon, älskar dig”, säger Linda Purl i intervjun.

Körde i 23 timmar

När han varit ärlig med sina känslor kunde skådespelaren inte längre hålla sig från att träffa sin kärlek, och reste i nästan ett helt dygn.

– Jag satte mig i bilen och körde i 23 timmar för att komma till henne. Sedan dess har vi aldrig varit isär, säger Patrick Duffy.

Linda Duffy menar att pandemin kom med mer tid för dem båda, och möjliggjorde romansen.

– Jag tror inte att det här hade hänt om allt vore som vanligt, före pandemin hade vi inte haft tid med tre timmar långa Zoom-samtal. Men nu hade vi det, säger Linda Purl.

Det lyckliga paret i This morning.
Annons