1:31

Efter reklamen: 5 klassiska 80-talsserier vi minns

(1:31)

Larry Hagman

Larry Hagman spelade den ondskefulla J.R i Dallas, och även i privatlivet verkar Larry ha varit en knepig man. Skådespelaren var gift med svenska Maj Axelsson, och fick barnen Kristina och Preston tillsammans. Kristina Hagman släppte nyligen en bok där hon berättar hur hon och brodern inte prioriterades av sina föräldrar, och att hon under uppväxten ofta fick ta hand om sin fyra år yngre bror tillsammans med en ”chaufför som ofta var hög och inte visste något om barn”.

Linda Gray

Linda Gray porträtterade den ikoniska Sue Ellen i Dallas, en roll som gav henne flera Golden Globe-nomineringar och en Emmy-nominering. 1962 till 1983 var Linda gift med fotografen Ed Thrasher, som blev känd för att designa skivomslag under 60- och 70-talet. Under äktenskapet fick de två barn tillsammans – sonen Jeff Thrasher och dottern Kehly Sloane. Jeff gick bort i leukemi i november 2020.

Linda Gray med sina barn och dotterns kärlek Lance Sloan.

Viviane Ventura Promotions/REX

Filmparen med stor åldersskillnad mellan skådespelarna

Patrick Duffy

Patrick Duffy må förknippas med Dallas av många, men kanske med sitcom-serien Lugn i stormen lika mycket. Duffy gifte sig med sin tio år äldre fru Carlyn Rosser redan 1974, och tillsammans fick de sönerna Padraic och Conor med fyra års mellanrum. Efter 43 år med sin man avled Carlyn 2017, 78 år gammal. Patrick Duffy har berättat hur han efter hennes bortgång prioriterade sina söner över allt annat, och fortfarande såg sig själv som en gift man.

Patrick Duffy med sonen Conor.

Matt Baron/BEI/REX

Familjen tvingas adoptera sina egna tvillingar – från surrogatmamman

Charlene Tilton

Charlene Tilton är mest känd för sin roll som Lucy Ewing, men har också haft mindre roller i andra serier som Mord och inga visor, samt varit med i ett avsnitt av Filip och Fredriks program High Chaparall.

Charlene har ett barn, som hon fick tillsammans med countryartisten Johnny Lee – dottern Cherish Lee, född 1982. Cherish har gått i sin mammas fotspår och gett sig på en skådespelarkarriär. Efter att ha tagit examen från prestigefulla Hamilton Academy of Music i Los Angeles, tillsammans med klasskamrater som Shia LaBeouf och Emile Hirsch, så har hon bland annat spelat i American history X.

Cherish Lee och Charlene Tilton.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com

Mer läsning

Femina