Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dan Ekborgs nya kärlek – Lovisa, 31

28 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Dan Ekborg.
Dan Ekborg, 67, har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från hustrun Emma Ekborg, 32.
Det är 31-åriga Lovisa Hellstedt som är skådespelarens nya kärlek.
– Ja, vi är ett par och jag är jättelycklig, säger Dan Ekborg till Aftonbladet.
Annons
Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hållaBrand logo
Se saker lyckliga par gör på helgerna – för att få relationen att hålla

Skådespelaren Dan Ekborg har hittat kärleken igen. Han skilde sig från hustrun Emma Ekborg 2021 efter fem års relation. Paret hade då först skickat in en skilsmässoansöka och tagit tillbaka den igen året innan, men beslöt sig till slut för att gå skilda vägar 2021. Dan Ekborg menade då att det inte fanns en konflikt mellan honom och Emma.

– Vi är jättegoda vänner, det är inget problematiskt alls med det. Det är bara det att det är långa avstånd, covid, det är svårt att hålla ihop bitarna. Det är det enda, sa han till Aftonbladet då.

Nu har Dan Ekborg då alltså blivit kär på nytt – den här gången i 36 år yngre Lovisa Hellstedt. Det är för Aftonbladet som skådespelaren bekräftar den nya relationen.

Annons

– Ja, vi är ett par och jag är jättelycklig, säger Dan Ekborg i en kommentar till tidningen.

Dan Ekborgs kärleksresa med flickvännen

Han vill inte kommentera relationen ytterligare. Paret har varit på kärleksresa till spanska Alicante, och på en bild därifrån ser de kära och lyckliga ut tillsammans. På Facebook ska han ha bytt sin relationsstatus till ”I ett förhållande”, samt bytt profilbild till en kärleksbild på honom och nya flickvännen tillsammans.

Aftonbladet skriver att Lovisa Hellstedt arbetar som bolånehandläggare, och att hon tidigare arbetat som konsult. Dan Ekborg å sin sida konstaterar för tidningen att han numera är glad pensionär. Dan Ekborg har dock en lång karriär bakom sig, och så sent som 2021 gjorde han dock en av huvudrollerna i uppmärksammade Netflix-serien Folk med ångest.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
Annons