Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför bodde David Hellenius i Renée Nybergs källare i ett år

24 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
I början av relationen var Renée Nyberg fick David Hellenius bo i källaren.
I början av relationen var Renée Nyberg inte bombsäker på att David Hellenius var den nya och rätta mannen i hennes liv. Därför fick David, utan barnens vetskap, bo i källaren i ett helt år.
Annons
Camilla Läckberg gästar Renées bryggaBrand logo
Camilla Läckberg gästar Renées brygga

När Renée Nyberg öppnar upp om hur relationen med maken David Hellenius ser ut på hemmaplan, avslöjar tv-profilen att paret i början av relationen bodde isär. Men inte som särbos utan att David Hellenius fick bo i källaren.

– Vi har olika domäner, och tyvärr är vi nog ganska stereotypa, säger Renée Nyberg i kvällens avsnitt av TV4-programmet Renées brygga när det diskuteras roller i relationer.

Varpå Camilla Läckberg snabbt kliver in och skojar om att det verkar som att det nog är Renée Nyberg som sätter tonen där hemma.

– Jag tänkte lite eftersom att han fick bo i källaren där i ett år, att du satte tonen där hemma. Lite Fritzl liksom, skojar Camilla Läckberg.

David Hellenius bodde i Renées källare i ett år

Efter kommentaren är Renée Nyberg illa tvungen att förklara, hur det kommer sig att maken David Hellenius fick lov att bo i källaren i ett år.

Annons

– Han fick bo i källaren i ett år. För att jag var inte helt säker på om det här var något att visa upp, säger Renée Nyberg och menar att hon inte visste om hon var redo att presentera David Hellenius för de äldre barnen. Hon tillägger:

– Ja, och han hade inte så mycket val faktiskt.

Renée Nyberg var inte redo att presentera David för barnen

Renée Nyberg och David Hellenius har idag sonen Leo Hellenius. Renée Nyberg har även en dotter och en son från en tidigare relation, och eftersom hon inte var säker på att David var ”the one” fick han helt enkelt lov att bo en trappa ner i början av deras relation.

Så träffades David Hellenius och Renée Nyberg

David Hellenius fick komma upp ur sitt lilla krypin när Renée Nyberg hade barnfri vecka. Och till en början visste inte ens barnen att han fanns.

– Han fick komma upp varannan vecka när barnen inte var hemma. Då fick han gå fritt, skojar Renée Nyberg.

Det kanske är ett vinnande koncept, för idag har kändisparet som träffades under inspelningen av programmet Slussen 22:00 kilat stadigt sedan 2003.

– Barnen visste ingenting. Jag gick ner med en frukostbricka på morgonen och när barnen hade somnat kunde vi umgås. David fick smyga ut och in i källaren i ett helt år, har Renée Nyberg tidigare sagt till till Expressen Söndag.

Annons