Isabella Löwengrip
1:29

Efter reklamen: Isabella Löwengrip om Sommar i P1

(1:29)

Slå på ljud

I podcasten Livshjulet berättar Isabella Löwengrip om sina tankar vad gäller karriär, och hur hon gjort en totalvändning vad gäller värderingen av sitt egna psykiska mående. Att hon ångrar valet att försöka bli världens mäktigaste affärskvinna istället för att vara en mer närvarande mamma.

– Det är en ganska sorglig period. Jag lämnade mina barns pappa ganska snabbt, jag började flänga med alla företag, och barnen fick en nanny på en gång. Nu i efterhand undrar jag hur jag kunde prioritera så här, förklarar Isabella Löwengrip i podcasten Livshjulet nu – två år efter sin ekonomiska krasch.

Uppmärksammade intervjun med Isabella Löwengrip fälls – efter anmälan från mamman

Isabella Löwengrip om lyxiga fasaden: ”Var en plan”

Isabella Löwengrip berättar hur den överdådiga och lyxiga Blondinbella-världen kom till, och Löwengrip visste att om hon såg lyxig och dyr ut i sociala medier – kunde hon ta betalt därefter.

– Jag visste att om jag har ett jättefint hus kommer jag kunna ta mer betalt för att synas där än i min gamla trävilla, säger hon och poängterar:

– Allt var en plan. För om jag byggde upp en stark persona där det var så glammigt och lyxigt, då skulle jag kunna ta mer betalt av mina annonsörer. För de fick vara i en exklusiv miljö som var helt unik i Sverige.

Isabella Löwengrip började hata sitt eget liv

Isabella Löwengrip slår ännu en gång fast att allt var noga uttänkt, och att det var en plan.

– Vilket också gjorde att jag började hata mitt eget liv, just för att det bara var en plan alltihopa, säger hon och tillägger att det fanns folk omkring henne i arbetsteamet som visste om att allt bara var en plan.

Därför förlorade Isabella Löwengrip miljoner – berättar om orsaken bakom kraschen

Så brände Isabella Löwengrip 16 miljoner på ett år

Isabella Löwengrip avslöjar också hur mycket pengar hon var tvungen att lägga på sin plan som involverade både hotellnätter, utlandsresor och privatjets.

– Jag brände 16 miljoner på ett år. Med alla anställda och hela livet, alltihopa och alla resor. När jag var i Australien i en månad med mina anställda, då hade jag med mig stylist, alla flög business, bodde på lyxhotell. Vilket är helt galet när jag tänker såhär i efterhand.

– Sen var vi i New York där elva gånger på ett år, med hela teamet. De här resorna drog iväg rätt rejält, säger Isabella Löwengrip och förklarar att hon vid tidpunkten också hade ett stort säkerhetsteam.

– För det var stalkers under den här tiden. Allt var extremt dyrt men jag hade de intäkterna så jag gick plus minus noll varje månad.

Här är kändisarnas reaktioner på hajpade appen Clubhouse