Det var i juli som Glee-skådespelaren Naya Rivera tragiskt gick bort i en drunkningsolycka när hon badat med femåriga sonen Josey från en båt på sjön Lake Piru i Kalifornien. Sonen överlevde. När polisen kom till platsen berättade pojken att mamma hade badat, men aldrig kommit upp igen. Efter ett intensivt sökarbete hittade polisen Naya Riveras livlösa kropp.

Nu flyttar ex-maken in med systern Nickayla Rivera

Naya Rivera var tidigare gift med Ryan Dorsey, 37, och tillsammans fick de lille sonen Josey – som nu får växa upp utan sin mamma. Nu har ex-maken Ryan Dorsey valt att flytta ihop med Nayas syster, modellen Nickayla Rivera, 25, för att de tillsammans ska uppfostra sonen, rapporterar Daily Mail.

Systern Nickayla Rivera och ex-maken Ryan ska nu ha flyttat ihop i ett hus med tre sovrum och en källa till tidningen förklarar att de ser ut att trivas i varandras sällskap.

– De hjälper varandra att må bättre under denna tuffa tid och det verkar bevisligen fungera, säger källan som ska att sett ekipaget när de besökte en mataffär.

Ryan Dorsey och systern trivs i varandras sällskap

Modellen Nickayla Rivera som är slående lik sin syster har nu umgåtts tätt och ofta ihop med Ryan Dorsey. Enligt tidningen ska de ha umgåtts sedan Naya Riveras dödsfall, och nu har flera källor noterat hur de håller hand, och klappar varandra över ryggen när de är ute på tur.

– Nickayla och Ryan pratar konstant, säger källan som också slår fast att de verkar trivs i varandras sällskap under denna mörka tid.

Ex-maken om Naya Riveras dödsfall

”Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag är tacksam för vår tid ihop, och resan som förde oss samman och gav oss den raraste och snällaste smarta lille kille vi någonsin kunnat önska oss”, skriver Ryan Dorsey på Instagram.

Han förklarar att Naya Rivera lämnat efter sig ett tomrum i hjärtat.

”Jag vet inte om jag någonsin kommer att förstå det. Du var precis här… Vi var på baksidan och badade med Josey dagen innan. Livet är orättvist”, skriver han.

Därför flyttar Naya Riveras ex ihop med systern.

Ex-maken och systern har funnit varandra under denna tuffa tid.

Därför flyttar Naya Riveras ex ihop med systern.

Nu bor Ryan och den yngre systern ihop tillsammans med sonen.

Naya Rivera och Ryan Dorsey var gifta mellan 2014-2018.

Naya Rivera och Ryan Dorsey var gifta mellan 2014-2018.

LÄS MER:

Alla häpnar över bilden på Greta Thunberg som liten

13 kändispar som gift sig i hemlighet

8 kändisar som gled in i varandras DM – och blev ihopS