charlotte perrelli och maken gifter sig igen

Bara ett par dagar efter det att Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, varit gäster på sina vänners bröllop tog paret ett stort beslut. Och nu är det dags för paret att gå och gifta sig – igen!

VIDEO: 8 svenska kändisar som hämnats på sina ex
1:13

Efter reklamen: VIDEO: 8 svenska kändisar som hämnats på sina ex

(1:13)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken gifter om sig

Charlotte Perrelli berättar mer om beslutet som tydligen legat och grott ett tag.

”Nu bestämde vi oss. Efter att ha pratat om detta ett tag så blev vi igår övertygade och inspirerade. Dags att förnya löftena! Så häftigt att gifta om sig. Dessutom med samma man”, hurrar Charlotte Perrelli nu på sina sociala medier.

Därför behöll Charlotte Perrelli sitt efternamn efter svåra skilsmässan

”Och ganska lugnt och skönt när man vet att ens respektive kommer säga JA! Nu är frågan… hur och var?”, skriver hon och hintar om att klänningen kommer vara skapt av designern Oscar de la Renta, och skorna hon önskar klä sina tassar ska vara av märket Louboutin.

”Vi är världens lyckligaste”

Charlotte Perrellis första bröllop med maken Anders Jensen var minst sagt en påkostad affär, så man kan bara anta att det kommer gå i samma anda även denna gång! Det lyxiga, och första, bröllopet gick av stapeln 2015 på plats på slottet Chateau d'Esclimont utanför Paris, och de 120 närvarande gästerna utgjordes av både vänner och familj. Charlotte Perrellis första bröllopsklänning var designad av stjärndesignern Elie Saab.

– Vi är världens lyckligaste och har haft helt magiska dagar i Frankrike med nära och kära, hälsade Charlotte Perrelli och Anders Jensen via sin presskontakt Joakim Jordansson strax efter det att de knutit hymens band för första gången där för sju år sedan.

Charlotte Perrellis nya bild med alla söner – har växt om henne

Charlotte Perrelli och makens stora familjeliv

Tillsammans med maken Anders Jensen har schlagerdrottningen de två sönerna Adrian, 8, och Alvin, 3. Charlotte Perrellis söner Angelo, 18, och Alessio, 16, har hon tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, 53. Även nuvarande maken Anders har barn från sin tidigare relation med Suzanne Sjögren, 47, – dottern Izabella, 14. Så tillsammans är familjen Perrelli-Jensen en bonusfamilj om hela sju personer!

Charlotte Perrelli och maken Anders tillsammans med barnen under sitt augustibröllop i Frankrike 2015.

SE OCKSÅ: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag
1:51

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

(1:51)

Slå på ljud

Foto: TT/Instagram

Mest läst