Därför kommer E-type och Melinda Jacobs leva som särbor
TV: Lilla Hjärtats fostermamma Melinda Jacobs visar upp fotoväggen
2:01

Efter reklamen: TV: Lilla Hjärtats fostermamma Melinda Jacobs visar upp fotoväggen

(2:01)

Slå på ljud

I slutet av april berättade artisten Martin ”E-type” Eriksson och författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs att de var ett par. Efter att E-type först bekräftat relationen till Aftonbladet, bekräftade även Melinda det hela och berättade att hon var kär!

– Jag kan också bekräfta att vi är tillsammans. Det känns toppen och jag är kär. Det känns jättebra, sa Melinda Jacobs till Aftonbladet då.

Redan en månad innan paret bekräftat sin relation dök de upp på event ihop, och fotades på röda mattan tillsammans.

E-type och Melinda Jacobs poserade ihop på röda mattan under Ljudbokspriset Storytel Awards redan i mars.

E-type och Melinda Jacobs poserade ihop på röda mattan under Ljudbokspriset Storytel Awards redan i mars.

Melinda Jacobs om boken för Lilla Hjärtat och nya livet efter skilsmässan

Skilde sig för två år sedan

Melinda Jacobs blev rikskänd i sin roll som familjehemsmamma åt flickan Esmeralda, även kallad Lilla hjärtat. Flickan blev på grund av missbruk i hemmet placerad hos paret Melinda Jacobs och Lasse Lundberg i Vadstena när hon var sju veckor gammal. När flickan var tre år gammal fick de biologiska föräldrarna tillbaka vårdnaden om dottern, och tio månader senare hittades hon död.

Melinda Jacobs har sedan dess varit en flitig debattör för utsatta barns rättigheter. Hon har skrivit boken Hon hette Esmeralda – berättelsen om Lilla hjärtat (2021) och utsetts till Årets kvinna 2021 av Expressen.

För två år sedan skilde sig Melinda och Lasse Lundberg efter fyra års äktenskap. Och nu har alltså E-type fångat hennes hjärta.

Därför har E-type och Melinda Jacobs separata boenden

I en ny intervju med Allas berättar Melinda Jacobs nu om känslorna över att ha hittat kärleken på nytt.

– Det känns jättebra att ha träffat Martin, vi planerar en framtid ihop och jag är väldigt glad över att vi har träffats, säger hon.

En gemensam bostad är i nuläget inte aktuellt för E-type och Melinda Jacobs. Även om paret tillbringar nästan lika mycket tid ihop som andra sambor gör, så blir det svårt att lösa boendesituationen på annat sätt än att de kommer att fortsätta ha separata boenden i olika städer, på grund av hur deras livssituation ser ut.

– Man kan säga att vi bor ihop fast på två ställen. Och så kommer det att se ut framöver utifrån att vi har jobb och barn på olika ställen. Vi hör ihop och bor på båda ställena. Alltihop känns otippat, men väldigt, väldigt roligt, säger Melinda Jacobs vidare i intervjun med Allas.

E-types kärleksgest till Melinda Jacobs – romantiska firandet

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
0:47

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(0:47)