Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför kommer The Crown aldrig handla om Meghan Markle och prins Harry

10 mar, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Därför kommer The Crown aldrig skildra Meghan Markle och prins Harrys liv
I veckan öppnade Meghan Markle och prins Harry upp om nästan precis allt i en exklusiv intervju med Oprah Winfrey. Men enligt uppgifter kommer händelsen aldrig skildras i Netflix-serien The Crown. Här är anledningen!
Annons
Drottning Elizabeths första ord efter Harry och Meghans intervjuBrand logo
Drottning Elizabeths första ord efter Harry och Meghans intervju

Om ni hoppades på att få se Meghan Markle och prins Harrys välomtalade intervju med Oprah Winfrey skildras i Netflix-serien The Crown, kommer ni nu bli besvikna.

DÄRFÖR KOMMER THE CROWN INTE SKILDRA MEGHAN & HARRYS LIV

Seriens skapare Peter Morgan har nyligen berättat att han aldrig kommer skildra de nutida händelserna från det brittiska kungahuset, eftersom det är så himla nu och att det därmed inte går att få ett rimligt perspektiv på saker och ting. Vilket Peter Morgan menar skulle vara en orättvis skildring.

– Jag tänker att allt blir intressant när man ser de över tid, berättade Peter Morgan för Hollywood Reporter förra året.

– Meghan och Harry är precis i mitten av sin resa, och jag vet inte hur den resan kommer sluta. Jag önskar dom all lycka, men jag är mycket mer bekväm med att skriva ett manus om saker som hände för 20 år sedan, fortsätter han.

– Det är nog med tid för att ge det hela en distans, för att vidare förstå händelseförloppet och förstå vikten av händelserna. Dess position, och relevans.

Annons

Uppgifter: 5:e säsongen av The Crown blir den sista

Än så länge har man kunnat se fyra säsonger av The Crown, i vilka drottning Elizabeth och prins Philips bröllop 1947 skildrats och sedan har vi fått hänga med fram till det sena 80-talet och prinsessan Dianas liv och död.

Enligt sajten Deadline kommer den femte säsongen, som beräknas vara klar och redo nästa år 2022 – vara den absolut sista. Vilket känns rimligt om man utgår från skaparen Peter Morgans ord om att inte skildra kungahusets nutid. Enligt uppgifter så kommer den femte, och sista säsongen skildra kungafamiljens liv på nittio- och nollnolltalet.

Annons