Fem svenska kändispar vi minns
Slå på ljud

Under flera år var Sigrid Bernson en självklar del av Let's dance-gänget, och två gånger lyckades hon till och med vinna hela programmet, med Anton Hysén och Benjamin Ingrosso.

2017 blev hon tillsammans med sin danspartner Samir Badran under programmets gång, och de två höll ihop i nästan två år. Efter ett uppehåll på ett år, då hon i stället satsade på musikkarriären och var med i Melodifestivalen, så kom Sigrid Bernson tillbaka som dansare i programmet 2019. Relationen med Samir Badran var avslutad, och hon parades ihop med Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson, som även han kommit ur ett längre förhållande.

Paret kom på femte plats i tävlingen, men på det privata planet gick det desto bättre. Det skulle dröja nästan åtta månader innan de gjorde det offentligt, men på julafton gick Sigrid Bernson och Robin Bengtsson ut med att de var ett par, med en gullig pussbild.

Robin Bengtssons längtan med Sigrid – efter bilden

Sigrid Bernsons steg tillbaka från offentligheten

Sedan dess har de två hållit ihop. Sigrid njuter av livet som bonusmamma åt Robins son från en tidigare relation, och förra året köpte de ett lyxigt hus på 140 kvadratmeter i Vallentuna utanför Stockholm, med sju rum och en härlig trädgård.

Sigrid Bernson har den senaste tiden valt att ligga lågt på sociala medier, och förutom sporadiska bilder på sin familj eller ett frisörbesök hos vännen Bobby Oduncu, så har hon varit tyst.

Nu står det också klart att hon inte kommer vara med och tävla i årets upplaga av Let's dance, precis som hon var frånvarande även förra året. 2020 skrev Sigrid en lång förklaring på varför hon valt att ta ett steg tillbaka, och att hon jobbat så mycket att kroppen börjat säga ifrån. I år har hon dock inte kommenterat varför hon inte är med än.

TV4 däremot saknar sin stjärndansare.

"Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk", skriver TV4 i en kommentar till Hänt.

Sigrid Bernson visar kärlekslyckan med Robin Bengtsson – efter hemligheterna

Mest läst