Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför vill inte Josefine Jinder visa upp sitt barn på sociala medier

07 dec, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografTT
Little Jinder
I september födde Josefine ”Little Jinder” Jinder sitt första barn. Men sedan födseln har hon inte velat visa upp barnet på bild. Nu berättar hon varför.
Annons
Det här är Josefine JinderBrand logo
Det här är Josefine Jinder

I slutet av april berättade Josefine Jinder, känd under artistnamnet Little Jinder, 32, att hon var gravid med sitt första barn. I september kom det lilla miraklet till världen och bebislyckan har varit total för artisten.

Hon har tidigare sagt att hon inte är någon mammablogg och vill därför inte kommentera så mycket om sin lilla bebis. Men Josefine har tidigare bekräftat att den lilla definitivt är söt.

”Ni frågar massa om bebisen! Jag blev mamma för två veckor sedan! Det största som hänt! H*n är det sötaste som ”går” på den här jorden! Men jag är ingen mammablogg”, skrev Josefine Jinder i oktober.

Little Jinder slog igenom som artist redan 2008 och när hon medverkade i Så mycket bättre på TV4 2016 vann svenska folkets hjärtan. Mycket har hänt för pop-artisten och hon har tagit emot flera priser för sin musik, som under Grammisgalan och P3 Guld. Hon har även programlett radioprogrammet Musikhjälpen.

Annons

Graviditeten kom som en chock för följarna

När hon berättade för följarna om graviditeten kom det som en chock för många. Det var inte många som visste om att hon hade en partner. Josefine har också fått frågan om vem som är pappan till barnet och hon har kort och koncist svarat på frågan. Hon har känt honom länge, men hon vill hålla honom hemlig.

”Vi har känt varandra många år innan vi blev tillsammans”, skrev Little Jinder då och än idag har hon valt att hålla sin kärlek för sig själv.

En annan person som Little Jinder vill hålla hemlig är sitt barn. Nu berättar den folkkära artisten varför hon valt att göra så.

Little Jinder visar inte upp barnet

Det är när en följare frågar om man kan få se en bild på bebisen som hon ger beskedet.

”Nix! Sjukt att använda sitt barn som handelsvara för uppmärksamhet, yo (piggar upp med ett YO här och där!!!)”, skriver hon nu på sin Instagram-story.

Men att hon tycker att sin lilla bebis är söt råder det verkligen inga tvivel om, något hon påpekar ännu en gång.

”Men om ni undrar om han är söt så e svaret: STÖRT superdupermega söt! Mycket sötare än alla andras barn?”, skriver artisten.

LÄS MER:

Annons