Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Därför visar Heidi Klum aldrig upp dottern Lenis syskon på Instagram

16 jun, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
heidi klum
När man scrollar igenom Heidi Klums Instagram får vi inte se en enda bild på barnen Henry, Johan och Lou. Samtidigt finns det flera på dottern Leni Klum. Här är anledningen.
Annons
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresaBrand logo
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

Supermodellen och tv-profilen Heidi Klum har barnen Leni Helene Boshoven Samuel, Henry Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo och Lou Sulola tillsammans med exmaken tillika artisten Seal.

Heidi Klum och Seal valde att separera i början av 2012. Dottern Leni Klum är i dag 17 år, och hennes biologiska far är Flavio Briatore. Han ska dock inte vara med i bilden längre, utan hon adopterades av Seal och enligt Heidi är det honom som Leni ser som sin pappa.

Annons

Dottern Leni Klum som går i mammas fotsteg

Leni Klum går numera i modellmamman Heidi Klums fotspår då hon gör karriär som fotomodell. Tidigare i år prydde hon tyska Glamours omslag när magasinet firade 20 år. Det blev en fin cirkelslutning eftersom Heidi var den första omslagsmodellen någonsin för tidningen.

i New York 2019
Heidi tillsammans med barnen Leni, Lou, Henry, and Johan fastnade på paparazzibild i New York 2019.

Därför visar Heidi Klum inte upp barnen Henry, Johan, och Lou

Och vad gäller dottern Leni Klum – så dyker hon mer än ofta upp på mamma Heidi Klums sociala medier. Men vad gäller de andra barnen Henry, Johan, och Lou – så ser vi dem aldrig bland hennes publiceringar. I alla fall aldrig deras ansikten. I en intervju med People har Heidi Klum gett svar på varför:

Annons

– Min äldsta dotter Leni ville alltid publicera bilder på sig själv när hon var yngre, berättade Heidi Klum i magasinet tidigare och fortsatte:

– Men då sa jag ”nej, nej det får du inte”. Och när jag publicerar bilder är det antingen bakifrån eller så blurrar jag hennes ansikte.

– Det är skillnad när vi gör det, fortsatte hon och menade att det är okej när vuxna personer visar upp sig på sociala medier.

– Men jag vill att ungarna ska få vara just ungar så länge de bara kan.

Så Heidi Klum visar inte upp bilder på de andra barnen eftersom att hon vill att de ska hålla sig utanför rampljuset (till skillnad från Leni Klum som numera är modell), för att de ska få vara barn så länge de bara kan.

Heidi Klum om hur om uppfostrat barnen

Vidare berättade Heidi Klum att det är pli på hennes fyra barn, och att hon jobbar hårt med att sätta gränser för dem, .

– Mina barn är typ alltid ”Jag får inte göra det, eller det här...”.

Annons

Heidi Klum blurrar alltid ansiktet på de andra barnen

Samtidigt som Leni Klum får egna poster

Annons