David Beckham, 45, och Victoria Beckham, 46 har fyra barn tillsammans – Brooklyn, 21, Romeo, 18, Cruz, 15, och Harper, 9.

Hittills är det främst äldsta sonen Brooklyn som har delat rampljuset med sina föräldrar, med sina miljontals följare på Instagram, aspirerande fotografkarriär och uppmärksammade romanser med Chloe Grace Moretz och nuvarande fästmön Nicola Peltz.

Men nu får Brooklyn konkurrens av lillebror Romeo, som satsar ordentligt på en modellkarriär.

Romeo pryder nu omslaget på italienska Vogue – och är sina föräldrar upp i dagen. Medan Romeo Beckham är väldigt lik sin mamma i ansiktet har hans nya blekta frisyr gjort att man ser likheterna till pappa David också.

Magasinet, som kommer ut till försäljning den 22 januari är det första av fyra olika omslag som görs för Vogues ”generationsutgåva”.

Romeo Beckham har inför fotograferingen blekt håret i en möjlig hommage till sin pappas gamla ikoniska look. Bakom kameran står fotograferna Mert Alas och Marcus Piggott.

Romeo Beckhams vågade klädval i italienska Vogue

På omslaget är Romeo klädd i en stor stickad tröja, mjukisbyxor och skor från Prada, men på bilderna i tidningen har han mer vågade outfits. På en av bilderna har han på sig en blå kort topp och röda läderbyxor, medan han på en annan äter glass klädd i en kostymväst och mönstrade byxor med skärp.

Romeo har själv lagt upp bilder från tidningen på sin Instagram, där han har 2,9 miljoner följare.

”Exalterad över att dela min första omslagsfotografering för Vogue”, skriver han till omslagsbilden.

Hans blivande svägerska, Brooklyn Beckhams fästmö modellen Nicola Peltz, visar sitt stöd till Romeos modellkarriär och skickar en stöttande kommentar.

”Otroligt!!”, skriver hon och avslutar med en eldemoji.

Läs mer:

Här är Helena Segers strategi – för att hålla sig hemlig

Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

Här är kändisarnas mest bisarra (och jättedyra) julklappar

Utvald läsning

Femina