Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

David Lindgrens ursäkt till Keyyo – efter kärleksryktet

01 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Let's dance-programledaren David Lindgren gick ut och kommenterade att tidigare deltagare Keyyo och hennes dansare Hugo Gustafsson dejtar.
Nu ber han om ursäkt till Keyyo för att ha spridit ryktet som inte stämmer.
– Jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera, säger David Lindgren nu.
Annons
Här är paren som blivit kära i Let's DanceBrand logo
Här är paren som blivit kära i Let's Dance

Det går ofta olika romansrykten under Let's dance-säsongerna, och ett danspar som drabbades mycket av det under våren var Kristina ”Keyyo” Petrushina och hennes dansare Hugo Gustafsson.

Nyligen gjorde programledaren David Lindgren en intervju med lokaltidningen Norran, och sa att Keyyo och Hugo dejtar varandra.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det, sa David Lindgren i intervjun.

Det här kollade sedan Aftonbladet med Keyyo, som då valde att dementera att hon och Hugo är ett par eller dejtar. I stället menar hon att de två har blivit vänner för livet av Let's dance-resan.

”Haha! Mr Lindgren vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv. Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel”, skrev Keyyo i ett sms till Aftonbladet.

Annons

David Lindgrens ursäkt till Keyyo: ”Hålla käften”

Nu har David Lindgren bett Keyyo, som kom trea i dantävlingen, om ursäkt för att han spridit vidare rykten som hon dementerar.

I en intervju i radioprogrammet Gry Forssell med vänner säger David Lindgren att han måste lära sig att vara tyst, och ber om ursäkt även offentligt för citatet in Norran.

– Jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera. Jag har haft kontakt med Keyyo och bett om ursäkt till henne, säger David Lindgren i morgonprogrammet på Mix Megapol.

Annons