Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Peg Parnevik om barnplanerna med Filip Lamprecht

28 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
peg och filip på mingel framför en stor ballong-vägg
Efter alla turer öppnar nu både Filip Lamprecht och Peg Parnevik upp om relationen, och Filip säger att de är ett par. Och Peg Parnevik skriver under på att det finns planer på barn!
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

För drygt tre år sedan blev kändisdottern Peg Parnevik tillsammans med kändissonen Filip Lamprecht, och sedan dess har kärleksresan gått både upp och ned. Paret har gjort slut och blivit ihop igen – ett flertal gånger. Nu verkar det dock som att paret än en gång stött på patrull.

Peg Parnevik och Filips tuffa tid

I samband Filip Kaspersen Lamprecht medverkan i årets säsong av Let's dance fick Peg motta en hel del elaka kommentarer från människor som hade åsikter om deras relation. Och trots att både hon och Filip satt ner foten så ska hatstormen mot Peg ha fortsatt. Vilket gjort att Peg Parnevik mått otroligt dåligt den senaste tiden.

”Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv”, skrev Filip Lamprecht för ett par veckor sedan.

Annons

Peg Parnevik och Filip säger sig fortfarande vara ett par

I flera veckor har spekulationer om deras relation avlöst varandra – trots att både Filip och Peg flera gånger har dementerat att de skulle ha gjort slut. Och nyligen när Peg Parnevik gjorde klart att hon planerar flytta till USA tillsammans med sitt ex, och numera bästa vän Tayler, blev förvirringen hos följarna om än mycket större.

Men i veckan gästade Filip Lamprecht intervjuprogrammet Intimt med Björken och där bekräftar han att de fortfarande är ett par. När programledaren Martin Björk frågar om Filip och Peg Parnevik fortfarande är ett par – nickar han som svar.

– Ja, ja! Nej, nej! Ja absolut det är jättebra, förtydligar Filip.

Peg Parnevik om barnplanerna med Filip Lamprecht

Nu öppnar även Peg Parnevik upp sig i intervjuformat, och i varje fall hintar om att hon och Filip planerar för att en dag skaffa barn. När Peg Parnevik gästar podcasten Strandsatt med Bagge & Wåtz får hon frågan, om det är så att hennes och Filip Lamprecht eventuella framtida barn kommer ha namn som är kopplade till musik, eftersom hon är artist. Och Peg Parnevik svarar:

– Oh, nej det tror jag inte... Eller nej det tror jag verkligen inte, skrattar hon.

– Det blir inget tema så, utan bara roliga namn!

peg parnevik och filip på p3-guld galan.
Både Peg och Filip har dementerat uppgifterna om att de skulle ha gjort slut.
Annons