Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Demi Lovato har förlovat sig med Max Ehrich

23 jul, 2020 
AvStina Dahlgren
Demi Lovato har förlovat sig med skådisen Max Ehrich. I ett inlägg på Instagram berättar de båda om kärlekslyckan.
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

I våras bekräftade sångerskan Demi Lovato och skådespelaren Max Ehrich att de var ett par. De hade länge setts ihop och ryktena om att de var ett par hade pågått sedan början av året. Deras flörtiga kommentarer på varandras Instagram spädde bara på ryktena om en romans.

Demi Lovato och Max Ehrich bekräftar relationen

När Ariana Grande och Justin Bieber släppte sin hyllade karantäntlåt Stuck With U dök Demi Lovato och Max Ehrich upp i musikvideon. Där sågs de dansa och kyssa varandra och många tog det som en bekräftelse på att de var ett par.

Demi Lovato och Max Ehrich förlovar sig

Nu har paret förlovat sig. Det är i ett inlägg på Instagram som Demi Lovato själv skriver om kärlekslyckan.

”Jag känner mig hedrad att acceptera din hand i ett äktenskap. Jag älskar dig mer än jag kan uttrycka i en bildtext men jag ser fram emot att bilda familj och ett liv med dig. Jag älskar dig för alltid min älskling. Min partner. Det här är för vår framtid”, skriver sångerskan.

Annons

På bilderna står paret på en strand och håller om varandra. På Demi Lovatos vänstra ringfinger gnistrar en enorm ring med vad som ser ut att vara en diamant.

demi lovatos förlovningsring

Även Max Ehrich har lagt upp ett inlägg där han skriver om sin kärlek till sin blivande fru.

”Jag kan inte tillbringa en sekund av min tid på jorden utan att ha dig som min fru. Det här är för evigt älskling.” skriver skådespelaren.

Så träffade Demi Lovato sin blivande man

I inlägget berättar Demi Lovato om hur deras kärlekshistoria började, och det var kärlek vid första ögonkastet.

”Det är något jag inte kan beskriva för någon som inte har upplevt det själv, men lyckligtvis upplevde du det också … Jag har aldrig känt mig så ovillkorligt älskad av någon i hela mitt liv (förutom mina föräldrar) med mina brister och allt. Du pressar mig aldrig att vara något annat än mig själv. Och du får mig att vilja vara den bästa versionen av mig själv.”

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons