Demi Lovato ryktas just nu dejta Max Ehrich, en 28-årig skådis som främst är känd från den amerikanska såpan The Young and the Restless. Hon var tidigare tillsammans med That 70s Show-stjärnan Wilmer Valderrama, ett förhållande som varade i nästan sex år.

Men sångerskan är inte bara attraherad av män. 2017 berättade Demi för sina föräldrar att hon är ”sexually fluid”, vilket innebär att hennes sexuella preferenser skiftar mellan män och kvinnor.

– Det var så känslosamt, men också väldigt vackert. Efteråt kände jag mig helt överväldigad och både skakade och grät, sa 27-åringen till radiokanalen med SiriusXM i början av året.

För Demi är det viktigt att inte sätta en stämpel på sin sexualitet och har själv aldrig beskrivit sig som bisexuell:

– Kärlek är kärlek. Man kan hitta det i alla kön. Jag älskar friheten i att kunna flirta med vem jag vill, har hon tidigare sagt till InStyle.

En bild på sångerskan Demi Lovato, som säger att hon är sexuellt attraherad av både män och kvinnor.

Demi Lovato vill inte sätta en stämpel på sin sexualitet.

Demi Lovatos framtidsplaner – med en man eller kvinna

I en ny intervju med Harper’s Bazaar, vars omslag hon också pryder, pratar Demi Lovato om en önskan att någon gång bilda familj – men inte nödvändigtvis med en man:

– När jag föreställer mig mitt liv i framtiden så tänker jag inte att jag letar efter en man att ha två eller tre barn med. Jag tror att det vore så roligt att ha barn med en kvinna. Så jag vet inte hur min framtid kommer att se ut, jag är öppen för allt, säger hon i intervjun och tillägger:

– Folk frågar alltid vad min typ är, men har du sett min historik? Det finns ingen typ. Det handlar bara om den där kontakten.

Se Demi Lovatos omslag på Harper’s Bazaar:

Foto: TT

LÄS MER: 

Demi Lovatos kroppspepp i coronakrisen

Sångerskan Demi Lovato hyllas för sin bikinibild: ”Trött på att skämmas”

7 kändisar om tillfället när de kom ut som gay