Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Det kommer Kate Middleton ändra när hon blir drottning

28 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Prins William är två till den brittiska tronen, efter pappa prins Charles.
Men även om det kan vara årtionden bort till William och Kate är kung och drottning, så har Kate redan planer på att ändra regler när det väl sitter hon på tronen.
– Kate kan komma att ändra några föråldrade kungliga regler när hon blir drottning, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.
Annons
De 11 vackraste kungliga brudklänningarnaBrand logo
De 11 vackraste kungliga brudklänningarna

Kate Middleton har stora framtidsplaner för när hon och maken prins William är kung och drottning av Storbritannien.

Med tanke på att drottning Elizabeth fortfarande är pigg vid 94 års ålder, och Williams pappa, prins Charles, ska ha tronen emellan, så kan dröja många år innan landets drottning heter Kate Middleton.

Men det hindrar inte henne från att planera – och fundera över vilka ändringar hon vill göra.

– Kate kan komma att ändra några föråldrade kungliga regler när hon blir drottning. Det brukade vara så att man aldrig såg Kate på ett event utan William, men nu går hon på fler officiella uppdrag på egen hand, ett tydligt tecken på att hon är redo att bli drottning, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly.

Kate Middletons planer för framtiden – och oron för barnen

Kate har också planer för hur kommunikation ska ske framöver. Hertiginnan har blivit allt mer bekväm med både tv-intervjuer och mer moderna former av kommunikation, som man kan tänka att hon vill ta med in i framtiden.

Annons

– Hon har också varit väldigt närvarande på sociala medier och har blivit bekväm med att göra tv-intervjuer och virtuella chattar. Hon ser fram emot att fortsätta med det framöver också, säger uppgiftslämnaren.

Men tills dess fokuserar Kate på sina barn. Hon tycker om att laga mat och påta i trädgården tillsammans med de tre barnen, George, 7, Charlotte, 5, och Louis, 2 – något hon är rädd att behöva ge upp i framtiden.

– Familjen betyder allt för Kate, och hennes största oro för framtiden är att inte kunna finnas där för George, Charlotte och Louis, har en uppgiftslämnare tidigare sagt till Us Weekly.

Läs mer:

Annons