Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Doktor Mikael Sandströms familjelycka – har fått sitt fjärde barnbarn

24 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Doktor Mikael Sandströms familjelycka – har fått sitt fjärde barnbarn
Hurra! Familjen växer så det knakar och doktor Mikael Sandström har fått sitt fjärde barnbarn. Nu berättar han om familjelyckan!
Annons
TV: Se Lotta Engberg och Mikael Sandström i Tillsammans med StrömstedtBrand logo
TV: Se Lotta Engberg och Mikael Sandström i Tillsammans med Strömstedt

Doktor Mikael Sandström, även kallad Soldoktorn, lever livet ihop med Lotta Engberg. Under våren flyttade de ihop, sålde sina egna bostäder och skaffade ett gemensamt hem på Västkusten. Soldoktorn flyttade hela vägen från Hallstahammar för kärlekens skull.

Och i intervjuer har de båda berättat en hel del om sin kärlekslycka.

Doktor Mikael har blivit farfar igen

Men det är inte bara kärlekslyckan med Lotta Engberg som glädjer Soldoktorn just nu. Sedan tidigare har Soldoktorn tre barnbarn, och den 11 juni blev han farfar till ytterligare ett litet liv! Sonen Marcus, och hans kärlek Sandra, har nu blivit föräldrar åt en dotter som fått namnet Silje.

– Det känns bra och overkligt att jag skulle vara morfar åt två och farfar åt två, säger en stolt Mikael Sandström till Expressen. Han fortsätter:

Annons

– Vi hade trott att hon skulle kommit lite tidigare, men det har förlöpt fint. Det gick bara på en timme. Hon vaknade strax efter tolv på natten och tjugo över ett var lilla Silje ute. Så det var blixtsnabbt!

Marcus och Sandra har sedan tidigare sonen Bernhard.

Planerade mötet med barnbarnet Silje

Än har Soldoktorn inte hunnit träffa familjens nya tillskott, men ser framemot att göra det under sommaren.

– Jag är dubbelvaccinerad, så det skulle i och för sig gå att träffas. Vi hade egentligen tänkt att fira midsommar. Jag har ju lantställe ute på en ö och det är utan elektricitet. När barnet är så litet vill man gärna ha lite närmre till bekvämligheter. Så det får bli lite senare i sommar.

Annons