Lotta Engberg och Mikael Sandströms video – visar för första gången

1:36

Efter reklamen: Lotta Engberg och Mikael Sandström i Tillsammans med Strömstedt

(1:36)

Efter en lite flörtig pik från Lotta Engberg till Doktor Mikael Sandström i en intervju med Aftonbladet så satte deras kärlekshistoria igång. Vi fick följa med på deras turer under dejtandet, som till slut ledde till att de blev ett par – och idag även sambor.

Doktor Mikael och Lottas liv på Västkusten

Doktor Mikael sålde sin villa i Hallstahammar och flyttade ner till Lotta i Göteborg, till ett nytt hus som de köpt ihop.

– Vi kollade på hus bara för att det är kul, utan syfte att köpa något, men sen ledde det ena till det andra, sa Doktor Mikael i en intervju med Aftonbladet. I samma intervju slog han också fast att han inte är något fan av att leva som särbo:

– Jag vill inte vara särbo, jag tror inte sådana förhållanden klarar sig bra. Jag tycker inte det är vad ett förhållande ska innehålla.

Doktor Mikael Sandström om oklara framtiden med Lotta Engberg

11 bilder på Lotta Engberg som du antagligen inte sett förut

Doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs kärleksfulla video

Även om vi fått hänga med på alla steg i Mikael och Lottas relation, i flera öppenhjärtiga intervjuer, så har de på sina sociala kanaler varit mer förtegna. För första gången visar de nu upp sin kärlek på Instagram. De båda har delat samma video, föreställande de själva när de bär solglasögon på ögonbrynen, och sedan samtidigt puttar ner dem på ögonen.

”Lär mej nya trix tills i sommar”, skriver Lotta Engberg med glimten i ögat.

Och nog uppskattas deras roande video. Bland kommentarerna ramlar det in fina ord.

”Ni är störtsköna!”, skriver en och ”Ni är så gulliga i hop! Störst av allt är kärleken”, skriver en annan.

Mer läsning

Femina