Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Doktor Mikael Sandströms sommarbild med Lotta Engberg

05 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/instagram
Doktor Mikael Sandströms sommarbild med Lotta Engberg
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg lever sitt liv ihop på Västkusten, och nu får vi en härlig inblick i deras första sommar som sambor!
Annons
TV: Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
TV: Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

Den starka kärleksresan fortsätter för doktor Mikael Sandström, även kallad Soldoktorn, och Lotta Engberg. Vi fick hänga med redan från start, när Lotta Engberg i en intervju berättade att hon inte hade tackat nej om doktor Mikael hade bjudit ut henne på dejt. Och dejter blev det.

Mikael Sandström och Lotta Engbergs liv på Västkusten

Idag bor tv-profilerna ihop på Västkusten, och för doktor Mikael blev det en flytt hela vägen från Hallstahammar. Men Västkusten är dock inte helt obekant för doktor Mikael, som har en sommarstuga i på ön Flatholmen i Bohuslän. Så trots att Lotta Engberg jobbar en del under sommaren så tar paret tillvara på tiden som de får ihop.

– Vi bor så somrigt också. Så antingen är vi hemma eller i sommarstugan eller på jobbet. Det är mer att vi får hoppas på att det blir fint väder, sa Lotta Engberg till Expressen.

Annons

Fina sommarbilden på Lotta Engberg

De senaste veckorna har även kärleken tagit sig till sociala medier. På Instagram har både doktor Mikael och Lotta delat med sig av bilder och videor på varandra, och för bara dagar sedan publicerade doktor Mikael en fin sommarbild på sin Lotta. Och nog kan vi se att de tar tillvara på sin tid ihop.

Paret sitter utomhus i solen, med ett glas vin och en toast framför sig.

”En toast med i och till sommaren”, skriver doktor Mikael i inlägget, och bland kommentarerna råder det inga tvivel om att det är en stor skara som hejar på deras kärlek.

Inför premiären av Lotta på Liseberg

Trots en sommar med jobb så kommer det att finnas gott om sommarfeeling för Lotta Engbergs del, när Lotta på Liseberg nu har premiär – och den här gången äntligen med publik igen!

– Halleluja! På riktigt, jag har sagt det hela tiden, att gå ut på scenen och inte möta en enda person, det är det mest knepiga jag har varit med om, sa Lotta Engberg till Expressen.

Annons