lotta engberg och mikael sandström
Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg
1:06

Efter reklamen: Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

(1:06)

Slå på ljud

I våras flyttade Lotta Engberg, 58, och Mikael Sandström, 63, ihop i ett nyköpt hus på Västkusten. Soldoktorn lämnade därmed sitt jobb som läkare i Uppsala och sin lyxvilla i Hallstahammar för att satsa fullt ut på kärleken med Lotta. Även hon sålde sitt eget hus för att bo med Mikael.

Första sommaren som sambor innebär dock en hel del planer på varsitt håll.

Lotta på Liseberg blir av 2021 – dessa artister kommer

Firade inte midsommar ihop

Då Lotta Engberg ledde Bingolottos nya satsning med uppesittarkväll på midsommarafton, fick sambon Mikael fira högtiden utan henne. För Expressen berättade han inför storhelgen om hur upplägget skulle se ut:

Vi kommer inte ses då. Hon kommer ut till ön Flatholmen där jag är med brorsan och en polare, så kommer hon ut på midsommardagen. Hon är ju inte klar förrän 23, det är lite för sent att börja midsommarmiddagen.

I sommar leder Lotta även Bingolottos sommarbingo och Lotta på Liseberg, vilket medför ytterligare anpassningar för paret.

Doktor Mikael Sandströms familjelycka – har fått sitt fjärde barnbarn

Mikael Sandström besöker Lotta på Liseberg

När Expressen frågar Lotta om parets sommarplaner svarar hon att de ska åka till landet så fort det passar bådas scheman.

– Både han och jag ska ju jobba lite grann och sen åker vi till sommarstugan. Vi har ganska sommaraktigt hemma i huset också, så det går ingen nöd på oss, säger Lotta.

Doktor Mikael påpekar i samma artikel att han tänker svänga förbi Liseberg någon gång under tiden som Lotta jobbar.

– Något besök på Lotta på Liseberg ska det väl bli. Men jag har inte bestämt när.

Lotta Engberg visar upp kärleken till Soldoktorn för första gången

Doktor Mikael byter plats med Lotta i Bingolotto

Sedan tidigare är det även klart att Lotta och Mikael ska byta plats i rutan. När hon går på semester kliver han in i sommarbingot. Under tre bingo-kvällar tar Mikael plats i Bingolotto-studion för att prata om sommarplågor och solskenshistorier från vården. Trots att Lotta är ledig ser hon fram emot att sambon ska invigas i bingogemenskapen, förklarar Mikael i Expressen.

– Hon tycker att det är roligt att jag ska bli en del av Bingolotto, säger han.

Källa: Expressen

Foto: Instagram

Mest läst