Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Lotta Engbergs sommarplaner med Doktor Mikael

27 jun, 2021 
AvJessica Rådne
FotografInstagram
lotta engberg och mikael sandström
Lotta Engberg och kärleken Mikael ”Soldoktorn” Sandström firade midsommar på varsitt håll. Jobbet styr deras sommarplaner, berättar hon nu.
Annons
Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

I våras flyttade Lotta Engberg, 58, och Mikael Sandström, 63, ihop i ett nyköpt hus på Västkusten. Soldoktorn lämnade därmed sitt jobb som läkare i Uppsala och sin lyxvilla i Hallstahammar för att satsa fullt ut på kärleken med Lotta. Även hon sålde sitt eget hus för att bo med Mikael.

Första sommaren som sambor innebär dock en hel del planer på varsitt håll.

Firade inte midsommar ihop

Då Lotta Engberg ledde Bingolottos nya satsning med uppesittarkväll på midsommarafton, fick sambon Mikael fira högtiden utan henne. För Expressen berättade han inför storhelgen om hur upplägget skulle se ut:

Vi kommer inte ses då. Hon kommer ut till ön Flatholmen där jag är med brorsan och en polare, så kommer hon ut på midsommardagen. Hon är ju inte klar förrän 23, det är lite för sent att börja midsommarmiddagen.

I sommar leder Lotta även Bingolottos sommarbingo och Lotta på Liseberg, vilket medför ytterligare anpassningar för paret.

Annons

Mikael Sandström besöker Lotta på Liseberg

När Expressen frågar Lotta om parets sommarplaner svarar hon att de ska åka till landet så fort det passar bådas scheman.

– Både han och jag ska ju jobba lite grann och sen åker vi till sommarstugan. Vi har ganska sommaraktigt hemma i huset också, så det går ingen nöd på oss, säger Lotta.

Doktor Mikael påpekar i samma artikel att han tänker svänga förbi Liseberg någon gång under tiden som Lotta jobbar.

– Något besök på Lotta på Liseberg ska det väl bli. Men jag har inte bestämt när.

Doktor Mikael byter plats med Lotta i Bingolotto

Sedan tidigare är det även klart att Lotta och Mikael ska byta plats i rutan. När hon går på semester kliver han in i sommarbingot. Under tre bingo-kvällar tar Mikael plats i Bingolotto-studion för att prata om sommarplågor och solskenshistorier från vården. Trots att Lotta är ledig ser hon fram emot att sambon ska invigas i bingogemenskapen, förklarar Mikael i Expressen.

– Hon tycker att det är roligt att jag ska bli en del av Bingolotto, säger han.

Källa: Expressen

Foto: Instagram

Annons