Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dolda detaljen i stjärnans bild
som får fansen att reagera

23 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Skådespelarparet Blake Lively och Ryan Reynolds visar stolt upp hur de röstat i det amerikanska valet, på Livelys Instagram.
Men bilden har en oväntad detalj som är svår att se – men som nu får fans att reagera.
"Märker ni att jag är glad att komma ur min onesie och rösta", skriver skådespelerskan på Instagram Story.
Annons

Stiliga Hollywoodparet Blake Lively, 33, och Ryan Reynolds, 44, är stolta över att ha röstat i det amerikanska valet, som avgörs om mindre än två veckor.

På Instagram visar Lively upp hur paret gått till vallokalen. Men på bilden på paret finns en detalj som fått fans att höja på ögonbrynen, även om den är svår att upptäcka. Blake Lively har nämligen målat på ett par skor på sina fötter – och var egentligen barfota när bilden togs.

Erkänner på Instagram – Livelys knep

På Instagram Story erkänner Blake Lively att hon inte tyckte att hennes skor passade på bilden – och valde att i stället ta bilden barfota, och sen lösa det i efterhand.

"Märker ni att jag är glad att komma ur min onesie och rösta. Visst, det var en inlämning av poströst med en mask som täckte min look. Men fasen, jag använde min rätt att rösta. Och min rätt att inte ha på mig skor som inte passar med min outfit", skriver 33-åringen på Instagram Story, där hon visar att hon stod barfota.

Läs mer:

Annons