Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dolph Lundgrens 37 år yngre fästmö Emma Krokdal om åldersskillnaden

07 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
I somras friade Dolph Lundgren till sin 37 år yngre kärlek, norska personliga tränaren Emma Krokdal, 24.
Nu berättat norskan vad hennes familj tycker om att hon är förlovad med en så pass mycket äldre Hollywoodstjärna.
”De vill bara att jag ska vara lycklig och bli bra behandlad. De älskar honom”, skriver hon på Instagram under en frågestund.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Svenska Hollywood-stjärnan Dolph Lundgren, 63, träffade sin kärlek Emma Krokdahl på gymmet, där 24-åringen jobbade som personlig tränare.

Parets romans gick snabbt framåt, och i somras valde Lundgren att fria till sin 37 år yngre flickvän, som då alltså blev hans fästmö.

– Hon är en fantastisk person och väldigt omtänksam, smart och rolig och underbar att vara med. Vi kan vara tillsammans dygnet runt utan att det känns jobbigt. Sedan tränar hon också och gillar att äta hälsosamt så vi har mycket gemensamt, berättade Dolph Lundgren då för Aftonbladet.

Paret, som bor tillsammans i Los Angeles, har flera gånger fått ge svar på tal på kritiken mot deras stora åldersskillnad. I en intervju med norska tidningen VG konstaterade Emma Krokdal att det viktiga för henne och Dolph är att de har acceptans från sina nära och kära – vad främlingar tycker spelar mindre roll.

– Vi vet att folk kommer att reagera, men så länge familjen och människor nära oss tycker att det är okej, det är allt som betyder något för oss, har hon sagt i en intervju med tidningen.

Annons

Emma Krokdals föräldrar tycker om Dolph Lundgren

Nu berättar Emma Krokdal mer om relationen med Dolph, under en frågestund på Instagram. På en fråga om vad hennes föräldrar tycker om åldersskillnaden mellan henne och Dolph, så berättar hon att fästmannen är en stor hit i hennes familj.

”De vill bara att jag ska vara lycklig och bli bra behandlad. De älskar honom”, svarar hon på Instagram Story, och visar en bild på Dolph och hennes familj, skriver Expressen.

Krokdahl berättar också vad det var som fick henne att falla för kärleken.

”Hans personlighet. Det är svårt att hitta personer som är nere på jorden i Los Angeles. (Och så är han stilig också)”, skriver hon.

Läs mer:

Annons