Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dominika Peczynski ångrar skilsmässan från Anders Borg – timmar senare

23 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Dominika Peczynski ångrar skilsmässan från Anders Borg – timmar senare
Inte ens ett dygn efter att Dominika Peczynski själv bekräftat skilsmässan från Anders Borg i ett inlägg på Facebook berättar hon nu att hon ångrar sig.
Annons
Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henneBrand logo
Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henne

Under onsdagskvällen möttes vi av beskedet om att Dominika Peczynski och Anders Borg skickat in en skilsmässoansökan. Det var Dominika Peczynski själv som bekräftade skilsmässan i ett Facebook-inlägg, där hon också klargjorde att den träder i kraft utan betänketid.

”Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande.”, lät det då från Dominika Peczynskis håll.

Dominika och Anders lämnade in en gemensam skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt den 22 juni, samma dag som Dominika delade med sig av nyheten på Facebook.

Dominika Peczynski ångrar skilsmässan från Anders Borg

Men, knappt ett dygn senare låter det annorlunda. Nu har Dominika Peczynski ångrat sig, säger hon i en intervju med sajten Stoppa pressarna, skriver Expressen.

Annons

Hon ska ha ringt till tingsrätten och förklarat att paret ångrat sig, och säger samtidigt i intervjun att de nu vill leva som ”som pojk- och flickvän”.

Anders Borg och Dominika Peczynski under bröllopet 2018.
Anders Borg och Dominika Peczynski under bröllopet 2018.

Skilsmässan har inte dragits tillbaka än.

Coronapandemin har påverkat relationen

Enligt Dominika Peczynski har pandemin påverkat relationen till det negativa.

– Självklart gick det oss på nerverna. Plötsligt satt vi i samma arbetsrum i vår våning under åtta timmar varje dag. Anders hade tidigare haft sitt arbetsliv och jag mitt eget kontor. Sedan såg vi fram emot att träffa varandra på kvällarna. Istället blev det en ständig frustration och irritation, säger Dominika Peczynski och förklarar vidare:

– Alla i ett äktenskap kan ha en fnurra på tråden, men jag kände att Anders inte längre uppmärksammade mig som kvinna och jag kände mig förminskad.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons