Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dominika Peczynski: Därför skilde jag mig från Anders Borg

29 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Dominika Peczynski och Anders Borg
Den uppmärksammade skilsmässan mellan Dominika Peczynski och Anders Borg har fått sin förklaring.
Nu berättar hon om anledning till den, och varför de fortfarande är ihop.
Annons

I onsdags förra veckan kom beskedet att Dominika Peczynski och Anders Borg lämnat in skilsmässopappren.

VIDEO: Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henneBrand logo
VIDEO: Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henne

Det berättade Dominika Peczynski själv i ett Facebook-inlägg, där hon också klargjorde att den träder i kraft utan betänketid.

”Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande”, skrev hon då.

Vändningen dagen efter

Men det tog inte lång tid innan det kom en vändning. För bara dagen efter berättade hon att de fortfarande kommer att leva ihop och att de älskar varandra. Pandemin hade dock tärt på förhållandet.

– Självklart gick det oss på nerverna. Plötsligt satt vi i samma arbetsrum i vår våning under åtta timmar varje dag. Anders hade tidigare haft sitt arbetsliv och jag mitt eget kontor. Sedan såg vi fram emot att träffa varandra på kvällarna. Istället blev det en ständig frustration och irritation, sade hon då till Stoppa pressarna.

Annons

– Alla i ett äktenskap kan ha en fnurra på tråden, men jag kände att Anders inte längre uppmärksammade mig som kvinna och jag kände mig förminskad.

Dominikas förklaring till skilsmässan

Det verkar som att det fortfarande finns lite missförstånd kring vad som faktiskt hände. En person på Instagram kommenterade nämligen en av hennes bilder och skrev att hon nu är ”fri som en fågel”, något som Dominika Peczynski reder ut.

”Jag är dock inte singel utan ihop med karln jag skilt mig ifrån.... Lite som en nytändning om jag får lov att säga..... känns så vuxet att vara gift. Ok, jag är väl barnslig då men alla blir ju saliga på sin fason”, svarar Dominika.

Följaren undrar om deras sexliv blivit bättre sedan nytändning.

”Typ så. Och mer romantik också. Lite av ett lyft måste jag säga. Vill inte ge denna metod som relationsråd till någon annan, gubevars, men det KAN ju funka”, skriver hon då till svar.

SE OCKSÅ: Ekonomiska kvinnofällor att se upp för i skilsmässanBrand logo
SE OCKSÅ: Ekonomiska kvinnofällor att se upp för i skilsmässan

Foto: TT

Annons