Emelie Uggla, Nisse Hallberg, Magnus Uggla

Instagram, TT
VIDEO: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla
2:09

Efter reklamen: VIDEO: 10 saker du kanske inte visste om Magnus Uggla

(2:09)

Slå på ljud

Artisten Magnus Uggla, 68, är pappa till tre barn: Emelie, 42, Agnes, 31, och Ruben, 26. Den äldsta dottern Emelie har han tillsammans med exet och fotomodellen Ann Furelid, 63, och de två yngre barnen har han med sin nuvarande hustru Louise ”Lollo” Uggla, 60.

Äldsta dottern Emelie Uggla var tidigare tillsammans med skådespelaren Sverrir Gudnason, 43, som känns igen från bland annat Borg, Gentlemen och snart Bränn alla mina brev.

Exets ord om relationen till Emelie

De fick under sin tid tillsammans de två tonårsdöttrarna Salka och Sisi. Och trots att förhållandet tog slut verkar de i dag ha en god relation, i alla fall om man frågar Sverrir Gudnason.

– Det är en jätteskön familj, och Emelies mamma har nio barn. Det är så coolt, och så med alla respektive. Jag gillar när det är så där mycket, så kaotiskt. Emelie och jag har en bra relation, jag gillar hennes nya kille och hon min nya tjej. Det är bra för barnen också, att vi umgås, har Sverrir Gudnason sagt i en intervju med Hemtrevligt 2017.

Nisse Hallberg är Emelie Ugglas nya kärlek

Nu har Emelie Uggla hittat kärleken på nytt. Och inte i vem som helst, utan i den omtyckte komikern Nisse Hallberg, 37. Det nya paret var nyligen på en resa till England tillsammans, något som Emelie glatt visar upp på Instagram.

”Klyschor är underskattade hittar man sin pusselbit så hittar man. Tack för att du tog iväg oss till London. Aldrig haft så kul å fint på samma gång. Jag skrattar på alla bilder”, skriver hon till en karusell bilder från resan.

Nisse Hallberg känns bland annat igen från poddar som Kafferepet och Nisse å den där äldre, och han har rest runt i Sverige med sin stand up. Han har också gjort föreställningarna Jag är sjuk och Tomten är ensam, den senare av vilka som kommer tillbaka i december i år.

SE OCKSÅ: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud
Mest läst