Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dominika Peczynskis känslor för Anders Borg efter skilsmässan: ”Nykär”

11 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt,instagram
Dominika och Anders
Det var för en månad sen som Dominika Peczynski och Anders Borg skilde sig för att sedan återförenas. Nu delar Dominika med sig av en kärlekshyllning till Anders. ”Jag är så kär i den här karln”.
Annons
VIDEO: Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henneBrand logo
VIDEO: Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henne

Relationen mellan Dominika Peczynski och finansministern Anders Borg har minst sagt varit omtalad den senaste tiden. Det hela började med att paret valde att gemensamt ansöka om skilsmässa, vilket Dominika bekräftade i ett inlägg på Facebook.

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev Dominika.

”Jag blev sur”

Men redan dagen efter så möttes vi av ett helt annat besked. I en intervju med sajten Stoppa pressarna berättade Dominika Peczynski att hon och Anders Borg fortfarande var ett par.

– Han gav mig ingen uppmärksamhet, jag blev sur och övertalade Anders att skilja sig, sa hon till Stoppa pressarna.

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej.

På Instagram beskrev då Dominika Peczynski parets skilsmässa som ”den lilla incidenten häromsistens, ni vet”.

Annons

”Om frugan kommer in, vill ha lite uppmärksamhet och är sugen på att snacka en stund så släpp det ni har för händerna! Annars blir tanten sur och i värsta fall så.... ja, ni fattar.”, skrev hon på Instagram.

Paret är återigen förälskade

Men nu verkar parets kärlek bara blomstra. På Instagram delar Dominika med sig av en kärleksförklaring till Anders Borg där hon kallar han sitt livs kärlek.

”Jag är så kär i den här karln. Hoppas han är lika kär i mig. Tror att han är det. Love of my life. Inne på åttonde året. Det är nästan ett helt decennium, det. Men fortfarande nykär.”

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
Annons