Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dominika Peczynski och Anders Borg nyförlovade efter skilsmässan

20 jul, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Dominika Peczynski och Anders Borg nyförlovade efter skilsmässan
En dag i juni möttes vi av att Dominika Peczynski och Anders Borg skilt sig – och dagen efter av att Dominika ångrat sig.
Nu är paret nyförlovade!
Annons
Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henneBrand logo
Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henne

I juni möttes vi av beskedet om att Dominika Peczynski och Anders Borg lämnat in en skilsmässoansökan. Det var Dominika själv som skrev om det hela på Facebook.

”Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande”, skrev Dominika Peczynski på Facebook då.

Ångrade skilsmässan dagen efter

Dagen efter lät det dock annorlunda. Dominika ville inte alls skilja sig från Anders. Utan skilsmässan handlade om att Dominika blivit sur på sin make. I en intervju med Stoppa pressarna berättade Dominika då att bland annat pandemin tärt på relationen.

Anders Borg och Dominika Peczynski.
Anders Borg och Dominika Peczynski.

– Självklart gick det oss på nerverna. Plötsligt satt vi i samma arbetsrum i vår våning under åtta timmar varje dag. Anders hade tidigare haft sitt arbetsliv och jag mitt eget kontor. Sedan såg vi fram emot att träffa varandra på kvällarna. Istället blev det en ständig frustration och irritation, sade hon då till Stoppa pressarna.

Annons

Men det var inte många som hängde med på parets turer. Därför försökte Dominika reda ut det hela på Instagram:

”Jag är dock inte singel utan ihop med karln jag skilt mig ifrån.... Lite som en nytändning om jag får lov att säga... känns så vuxet att vara gift. Ok, jag är väl barnslig då men alla blir ju saliga på sin fason”, skrev Dominika.

Har förlovat sig på nytt

Och om någon fortfarande undrar över Dominika och Anders relation, så är det nu tydligare än någonsin. De har precis förlovat sig igen. Det bekräftar Dominika för Stoppa pressarna.

– Vi har inte tagit av oss ringarna. Numera är vi sambor, säger hon och berättar att paret är lyckligare än på mycket länge.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons