Melania och Donald Trump.

Donald Trump planerar framtiden för sig och hustrun Melania – och det målas med den stora penseln.

Medan många spekulerat i om det stundar en skilsmässa mellan det forna presidentparet så verkar Donald Trump ta för givet att han och Melania ska vara tillsammans många år framöver.

När Donald Trump i helgen höll tal på den konservativa mässan CPAC i Florida, staten där han numera bor, så valde han att ge en inblick i sina stora framtidsplaner. Den tidigare presidenten verkar nämligen kämpa för att få tillbaka sin förlorade titel, och sikta mot att ställa upp i valet 2024.

– Den framtida Första damen, kallade Donald Trump sin hustru i sitt tal på mässan.

Trots att mässan hölls nära parets hem Mar-a-lago, så var Melania Trump dock inte på plats.

Bråket kan tvinga Donald Trump att välja mellan Ivanka och Melania

Melania Trumps iskyla mot maken

Vad Melania Trump själv tycker om Donald Trumps planer på att bli president igen är dock oklart. Från hennes sida ser relationen kylig ut – något som minst sagt visade sig på Alla hjärtans dag, då Melania Trump publicerade en bild i ära för den kärleksfulla dagen, men utan att nämna maken. Samma kväll syntes Melania och Donald Trump ute på ett evenemang, men vägrade också bli fotade tillsammans.

Redan innan Trump förlorade valet mot Joe Biden så spekulerades det i att Melania skulle lämna honom så fort de flyttade från Vita huset. Men nu när de har tillbringat den senaste månaden på lyxklubben Mar-a-lago så verkar skilsmässan längre bort än någonsin. I stället uppges det hur Melania Trump njuter av spa-behandlingar varje dag, och trivs med det lyxiga men också mer anonyma livet.

Melania Trump slår tillbaka mot anklagelserna – fokuserar på sonen

Mer läsning

Femina